Vacature docent in Rotterdam

Onderwijs

Over Zuiderpark

Naam school
Zuiderpark
Contactpersoon
Dhr. R. Loots
Plaats
Rotterdam
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
De stichting LMC Voortgezet Onderwijs voert het bevoegd gezag over 24 scholen voor voortgezet onderwijs in Rotterdam en omstreken. In kleinschalige en veilige leeromgevingen bieden we onderwijs dat aansluit op het ontwikkelingsniveau van de leerlingen, varierend van gymnasium tot praktijkonderwijs. Zorgzaamheid en schoolklimaat zijn daarbij even belangrijk als leerprestaties. De individuele capaciteiten van de leerlingen en hun veelzijdigheid staan centraal. LMC wil deze talenten verhelderen en verzilveren. LMC streeft naar het allerhoogste leerrendement dat bereikbaar is voor de individuele leerling, onder het motto: er uit halen wat er in zit. Bij LMC werken ca. 1.000 medewerkers die lessen verzorgen en ondersteuning bieden aan 8.000 leerlingen. LMC Rotterdam is daarmee een van de grotere onderwijswerkgevers in de regio.

Vacature

Functietitel
docent 
Plaatsingsdatum
24-9-2018
Met ingang van
direct
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
max. 0,8 fte
Aantal uren
max. 20 lesuren
Omschrijving
De vacature bestaat in de 1e en 2e klas van het vmbo: één 1e klas op basis/kader niveau, twee klassen (ook leerjaar 1) op basisniveau en één klas (leerjaar 2) op basis/kader niveau.

De lessen worden gegeven in onze moderne schoolgebouw aan de Montessoriweg 26 te Rottertdam, nabij het winkelcentrum en metrostation Zuidplein.

De lessen staan thans op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag in het rooster.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding of Pabo
Functie-eisen
Gewenste opleiding: Nederlands 2e graads.
Ook leraren in opleiding (3e of 4e jaars) of iemand met een onderwijsbevoegdheid voor het basisonderwijs worden uitgenodigd om te sollicteren.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.