Vacature Onderwijsassistent (ath./havo) in Ermelo

Onderwijs

Over Chr. College Groevenbeek

Naam school
Chr. College Groevenbeek
Contactpersoon
Mevr. Anta van den Noort
Plaats
Ermelo
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
lwoo, vmbo, havo, vwo
Beschrijving
Christelijk College Groevenbeek is een brede school met alle leerroutes: van vmbo basis met leerwegondersteuning tot en met tweetalig vwo. Groevenbeek heeft twee locaties, in Ermelo en Putten.
De locatie Ermelo bestaat uit twee gebouwen die aan elkaar vastzitten: een gebouw voor de leerlingen van tvwo/atheneum/havo (1350 leerlingen) en een gebouw voor de leerlingen van het vmbo (1050 leerlingen). In beide afdelingen werken ongeveer 110 medewerkers. De locatie Putten is een kleinschalige vmbo-school en telt 500 leerlingen en 50 medewerkers.
Mede door de rustige omgeving van de locaties en de verdeling in overzichtelijke afdelingen biedt de school een veilig en sfeervol leefklimaat.
Groevenbeek is een open christelijke school met de bijbel als inspiratiebron en richtingwijzer.
Ons doel is de vorming van evenwichtige mensen met durf en vertrouwen, die maatschappelijk betrokken zijn en zich gedragen als verantwoordelijke wereldburgers.
Onze kernwaarden zijn: veelzijdig – vriendelijk – vertrouwen.
  • Groevenbeek is veelzijdig: een breed onderwijsaanbod, veel keuzemogelijkheden, bruisend van activiteiten, oog voor de vele talenten van onze leerlingen, brede vorming.
  • Groevenbeek heeft een vriendelijke en tegelijk duidelijke pedagogische sfeer en staat voor persoonlijke aandacht en ondersteuning, goede samenwerking en een prettige werksfeer.
  • Groevenbeek staat voor vertrouwen in de mogelijkheden van onze leerlingen, de samenwerking met de ouders en de deskundigheid en betrokkenheid van onze medewerkers, met de bijbel als inspiratiebron en richtingwijzer.
Leren doen we samen:
De slogan van de school is: leren doen we samen. Dit betekent dat we het belangrijk vinden dat leerlingen en  docenten goed samenwerken. We bedoelen met de slogan ook dat we goede contacten en samenwerking tussen de school en de ouders heel belangrijk vinden.
Bijzonderheden

Wij verwachten van onze medewerkers dat zij meehelpen om de christelijke identiteit van de school gestalte te geven en dat zij zich gedragen overeenkomstig onze kernwaarden.
Wij zoeken medewerkers die bij voorkeur betrokken zijn bij een kerk of christelijke geloofsgemeenschap. Medewerkers dienen in elk geval een persoonlijke binding met het christelijk geloof te hebben. Voor nieuwe docenten is een voorwaarde, dat zij in oprechtheid en persoonlijke betrokkenheid een dagopening kunnen doen.

Vacature

Functietitel
Onderwijsassistent (ath./havo) 
Plaatsingsdatum
24-9-2018
Met ingang van
z.s.m.
Referentienummer
110-AH-OA
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
ca 0,4000
Aantal uren
4 dagdelen
Omschrijving
Als onderwijsassistent bied je, onder verantwoordelijkheid van de docent, ondersteuning tijdens de lessen. Daarnaast ben je betrokken bij absentenadministratie en andere ondersteunende taken in het onderwijsproces in de afdeling atheneum/havo..

De werkzaamheden vinden plaats in de locatie Ermelo.

Werktijden in principe op:
- maandagmiddag
- dinsdagochtend
- donderdagochtend
- vrijdagmiddag

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
Overige of Pabo
Functie-eisen
Wij vragen een opleiding op Mbo4-niveau (bijv. SPW of Onderwijsassistent) of Pabo.
Ervaring in het omgaan met leerlingen in de leeftijd van 12 tot 18 jaar is een pré.

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
5 / 6
Arbeidsvoorwaarden
De CAO Voortgezet Onderwijs is van toepassing.

Afhankelijk van relevante werkervaring wordt schaal 5 of 6 toegepast.

De salarisbedragen beginnen in schaal 5 bij € 1.746  en lopen in schaal 6 op tot maximaal € 2.626 bij een fulltime benoeming. Deeltijders naar rato van de benoemingsomvang. 

Eindejaarsuitkering van 7,4% en daarnaast € 1.200 naar rato van gewerkte maanden en parttimefactor. 
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Wij streven er naar voor 15 november de sollicitatie-/benoemingsprocedure te hebben afgerond. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.