Vacature Functioneel Beheerder in Zwolle

Onderwijs

Over Deltion College

Naam school
Deltion College
Contactpersoon
Dhr. van Zuthem
Plaats
Zwolle
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Beschrijving
Jong of oud, bedrijf of instantie, studerend of werkend: Deltion is er voor iedereen!

Voor mbo-opleidingen, bij- of omscholing, maatwerk voor bedrijven, als inspirerende werkgever of als samenwerkingspartner. Wij werken dagelijks met overgave aan de leerroutes van onze studenten. Wij leveren als partner een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de regionale arbeidsmarkt. Wij zijn gevestigd op een bruisende school in onderwijsstad Zwolle.

Met uitdagende faciliteiten en een brede maatschappelijke blik stimuleren we studenten en medewerkers om zich zo succesvol mogelijk te ontwikkelen in hun beroep, in de maatschappij en in hun persoonlijk leven.
Wij weten dat open staan voor andere meningen ons sterker maakt. We zijn daarom steeds op zoek naar feedback op ons handelen. Zo bouwen wij dagelijks verder aan onze lerende organisatie.

Wij zijn aanspreekbaar op onze waarden betrouwbaarheid, transparantie en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Deltion verzorgt voor 14.500 jongeren en volwassenen beroepsonderwijs op middelbaar niveau. Er werken rond de 1.300 medewerkers als docent, instructeur, management of in staffuncties.

 

Vacature

Functietitel
Functioneel Beheerder 
Plaatsingsdatum
24-9-2018
Met ingang van
per direct
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8-1,0
Omschrijving
Wij zoeken een nieuwe collega
Binnen de Onderwijsadministratie is per direct een vacature ontstaan voor de functie van functioneel beheerder voor 0,8–1,0 fte. 

Als functioneel beheerder bij de onderwijsadministratie ben je o.m. verantwoordelijk voor het beheer van de applicatie KRD van Edu-Arte. 
Je werkt proactief aan incidentmeldingen, hebt hierover contact met de leverancier en je draagt positief bij aan een constante verbetering van processen, procedures en communicatie. Van nature ben je service- en klantgericht en in je aanpak blink je uit doordat je resultaat- en oplossingsgericht te werk gaat. Je neemt initiatieven en komt met voorstellen. Je beschikt over de communicatieve vaardigheid om technische aspecten te kunnen vertalen naar een begrijpelijk niveau voor je diverse gesprekspartners. Kennis van processen in het mbo/onderwijs is een pré, evenals ervaring in functioneel beheer bij een ROC en/of met het pakket KRD van Edu-Arte.

Jouw plek binnen onze afdeling
Je bent het eerste aanspreekpunt voor collega’s van de afdeling met betrekking tot de applicatie. Je bent de eerstelijns ondersteuning voor collega’s bij problemen/ vragen met betrekking tot de applicatie. Daarnaast ben je lid van het team Werkinstructies en weet je in te schatten of extra training/scholing voor gebruikers gewenst of noodzakelijk is.
Je houdt jezelf op de hoogte van updates en releases, maakt een inschatting van de gevolgen daarvan voor gebruikers en informeert gebruikers daarover op heldere wijze. Naast de onderwijsadministratie maken ook andere afdelingen gebruik van de applicatie KRD, elk met eigen rollen en rechten.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Je functieprofiel
Beschik jij over:
- Relevante ervaring met functioneel beheer 
  en wijzigingsbeheer;
- HBO werk- en denkniveau, verkregen door een 
  afgeronde hbo opleiding en aantoonbare relevante werkervaring;
- Uitstekende schriftelijke en mondelinge 
  communicatieve vaardigheden;
- Een pro-actieve houding;
- Inzicht in de interne besluitvormingsprocessen.

En ben jij:
- Bekend met BISL;
- Analytisch en stressbestendig;
- Sociaal en communicatief vaardig;
- Een teamplayer die weet te verbinden.

Dan is deze baan vast iets voor jou!

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
9
Arbeidsvoorwaarden
Ons aanbod
Wij bieden je in eerste instantie een tijdelijk dienstverband tot december 2019, met uitzicht op verlenging. De functie van functioneel beheerder is ingedeeld in salarisschaal 9. Het maximale brutosalaris dat daarbij hoort bedraagt € 3.610,-- per maand, excl. 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%. De bepalingen in de cao-mbo zijn van toepassing. Bovendien kent Deltion goede secundaire arbeidsvoorwaarden: kijk voor meer informatie op onze website.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Iets voor jou?
Heb je dit gelezen en ben je enthousiast over deze functie? Solliciteer dan! Vul vóór 27 oktober het sollicitatieformulier in, en voeg je motivatiebrief en cv bij.
De sollicitatiegesprekken vinden (onder voorbehoud) plaats op maandag 5 november.
Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met
Erna Vinkenvleugel (afdelingshoofd), telefoonnummer 038-8503731. Het is niet mogelijk om op woensdag informatie in te winnen.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.