Vacature Teamleider vmbo bb + bk in Venlo

Onderwijs

Over Blariacumcollege

Naam school
Blariacumcollege
Contactpersoon
Mevr. Kappert
Plaats
Venlo
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. De Onderwijsgemeenschap is een samenwerkingsstichting, opgebouwd uit drie gelijkwaardige campussen: het Blariacumcollege, College Den Hulster en het Valuascollege.

Het Blariacumcollege is een moderne school waar onderwijs van hoge kwaliteit wordt geboden, met individuele begeleiding aan leerlingen van vmbo tot en met gymnasium.
Leerlingen die méér nodig hebben, geven wij extra ondersteuning. Wij bieden een omgeving waarin leren en leven voor leerlingen en medewerkers betekenisvol en prettig is. Wij bereiden leerlingen optimaal voor op de uitdagingen die de 21e eeuw hen biedt. Wij maken onze missie en visie waar vanuit de vier uitgangspunten kwaliteit, persoonlijk, onderzoekend en sportief.

 

Vacature

Functietitel
Teamleider vmbo bb + bk 
Plaatsingsdatum
21-9-2018
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1
Omschrijving
BLC teamleider VMBO onderbouw bb+bk 1 fte
 
Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. De Onderwijsgemeenschap is een samenwerkingsstichting, opgebouwd uit drie gelijkwaardige campussen: het Blariacumcollege, College Den Hulster en het Valuascollege.
 
Blariacumcollege
 
Het Blariacumcollege is een van de drie scholengemeenschappen van OGVO en telt ongeveer 1900 leerlingen. Het Blariacumcollege is een vooruitstrevende school die in een kleinschalige opzet kwalitatief hoogwaardig onderwijs biedt. Het onderwijs is innoverend en aan voortdurende verandering onderhevig. In het Blariacumcollege zorgt het werken in teamverband voor een kleinschalige onderwijsopzet waarbij rust, regelmaat en respect belangrijke kernwaarden zijn. Binnen de organisatie is er ruimte voor een teamleider voor de afdeling VMBO onderbouw bb+bk.
 
Teamleider vmbo onderbouw bb+bk
Wij zijn op zoek naar een teamleider die in staat is: 
  • om zelfstandig en op eigen initiatief te opereren;
  • mensen zowel individueel als in groepsverband te stimuleren, te enthousiasmeren en te verbinden;
  • collega’s aan te spreken op gedrag en functioneren;
  • onderwijskundige vernieuwingen binnen de gestelde kaders te ontwikkelen en te implementeren binnen het team;
  • relaties aan te gaan met relevante stakeholders.
Voor het team VMBO onderbouw zoeken wij een teamleider (m/v) met een heldere en innoverende onderwijskundige visie. U bent stressbestendig, doelgericht en initiatiefrijk. Een eerste of tweedegraads onderwijsbevoegdheid is een vereiste. Daarnaast verwachten wij dat diegene een echte teambuilder is, hart heeft voor de doelgroep en voor collega's, innoverend en inspirerend is. Hij/zij draagt zorg voor de onderwijsuitvoering en ontwikkeling van onderwijsbeleid, samen met collega teamleiders en de onderwijsdirecteur. Resultaatgericht werken en operationele aansturing van het team behoren tot de dagelijkse werkzaamheden. 
Inschaling van de teamleidersfunctie vindt plaats in LD (max. € 5.403,-- bruto bij fulltime dienstverband), afhankelijk van opleiding en ervaring. 

Een competentieprofiel maakt deel uit van de functieomschrijving. Kandidaten worden geselecteerd mede op basis van dit profiel. Competenties behorend bij het profiel zijn o.a. samenwerken, kwaliteitsgerichtheid, ondernemerschap en omgevingsbewustzijn. Elke competentie is uitgewerkt met een specifieke vertaling naar de functie teamleider. Beide documenten kunnen worden opgevraagd bij Jos Wanten via jwanten@ogvo.nl, consulent P&O van het Blariacumcollege. Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kunt u contact opnemen met mevrouw Annelies Moers (onderwijsdirecteur) via telefoonnummer 06 466 467 39 of via amoers@ogvo.nl.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LD
Arbeidsvoorwaarden
CAO-VO

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Van de kandidaten wordt verwacht dat zij in de sollicitatiebrief twee referenties opnemen.
Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
Solliciteren kant alleen via de knop 'solliciteren' onder aan de pagina.Sollicitaties die via e-mail of per post binnenkomen, nemen wij niet in behandeling.
De sluitingsdatum van de vacature is 26 oktober 2018.
De vacature wordt gelijktijdig zowel in- als extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.