Vacature Leraar voor flexibele inzet voor onze basisscholen in Capelle aan den IJssel

Onderwijs

Over Blick op Onderwijs

Naam school
Blick op Onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Wilma Lingen
Plaats
Capelle aan den IJssel
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Over BLICK op onderwijs

Stichting BLICK op onderwijs (Boeiend Leren in Capelle en Krimpen) staat voor het aanbieden van uitdagend onderwijs van 4 tot 18 jaar aan leerlingen van alle niveaus. BLICK richt zich op eigentijds en kwalitatief hoogstaand onderwijs. Onze missie is “Een gelukkig kind op een fantastische school”.

We zijn er trots op dagelijks ruim 3500 kinderen te mogen begeleiden naar een toekomst.

BLICK is een ambitieuze groep van totaal 10 scholen voor primair- en voortgezet onderwijs, met ondersteuning van een stafbureau. Door de samenwerking wordt het mogelijk dat onze leerlingen binnen dezelfde stichting zijn/haar onderwijsloopbaan starten in groep 1 en afronden in de laatste klas van het voortgezet onderwijs.

BLICK wil dichtbij de leerlingen zijn, bij de maatschappij en bij elkaar. Wij zoeken, als afspiegeling van de samenleving, ook verbinding binnen en tussen de diverse scholen van onze stichting. We bieden prima onderwijs, waardoor leerlingen hun talenten maximaal kunnen ontplooien. In onze scholen is iedereen – medewerker en leerling – geïnspireerd en bevlogen. We voelen hoe een frisse wind waait en we maken daar dankbaar gebruik van.

Medewerkers van BLICK zijn hooggekwalificeerd, nemen eigen initiatief, zijn inspirerend en bevlogen, zijn zelfstandig en nemen eigen verantwoordelijkheid in een motiverende, stimulerende leeromgeving voor leerling en medewerker.

Meer info op www.blickoponderwijs.nl

Vacature

Functietitel
Leraar voor flexibele inzet voor onze basisscholen 
Plaatsingsdatum
21-9-2018
Met ingang van
per direct
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Omschrijving
Leerkracht voor flexibele inzet in het basisonderwijs Krimpen en Capelle aan den IJssel

Wat ga je doen
Op onze scholen zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste leerkrachten voor onze invalpool! Enthousiastelingen die het talent hebben om zich snel thuis te voelen en veel plezier beleven aan een (af)wisselende werkplek!

Het kan gebeuren dat een leraar afwezig is door omstandigheden en dan vinden we het belangrijk voor de leerlingen om de continuïteit en kwaliteit in het onderwijs te blijven bieden.

Wij zoeken bevlogen collega’s die graag dichtbij onze kinderen staan, die het leuk vinden om op onze verschillende scholen in verschillende klassen in te vallen! Iedere school is uniek en samen zijn we BLICK! Wij zoeken niet alleen maar invallers. We zoeken leraren die met veel energie en inspiratie de kinderen zo goed mogelijk te begeleiden in hun ontwikkeling en hen een fijne schooldag als mooie herinnering willen geven!

Dit bieden wij
Naast fantastische scholen waar leerlingen centraal staan bieden wij jou een tijdelijk dienstverband voor de duur van één jaar met uitzicht op vast in onze invalpool. Een invalpool voor acht scholen voor regulier basisonderwijs en één school voor speciaal basisonderwijs.
De arbeidsvoorwaarden en inschaling zijn conform de cao-po. Reiskosten worden vergoed op declaratiebasis à € 0,19 per km.

Als leerkracht voor flexibele inzet behoor je tot het team BLICK medewerkers! Je bent net als alle andere collega’s een medewerker van BLICK. Je neemt deel aan alle BLICK activiteiten zoals intervisie, scholingsactiviteiten en teamevenementen en je maakt gebruik van alle professionele middelen die wij beschikbaar stellen aan onze medewerkers.
 
De invalperiode kan voor een korte of langere periode zijn, aan jou de keuze.

De schooldirecteur is jouw aanspreekpunt voor de dagelijkse werkzaamheden. Het invalteam valt hiërarchisch onder mevrouw Anneke van der Ven, schooldirecteur OBS de Wonderwind.

Wie ben jij
Ben je pro-actief, creatief, gedreven, energiek, geniet je van de energie van kinderen, hou je van de variatie om de ene keer met kleuters en een andere keer met kinderen in de leeftijd van 10 tot 12 jaar te werken en maak jij van elke dag een feestje? Reageer dan snel!

Onze invalpool kenmerkt zich in diversiteit: je vindt het heerlijk om les te geven maar ambieert geen vaste groep, de dynamiek van de verschillende scholen van BLICK spreekt jou juist enorm aan.

Je beschikt over een basis bevoegdheid (PABO) om les te geven en vindt het prettig om breed inzetbaar te zijn. Je houdt van organiseren, je bent flexibel en je weet je snel aan te passen. Persoonskenmerken die bij jou passen zijn sociaal en communicatief vaardig. Je vindt het geen probleem om op (zeer) korte termijn oproepbaar te zijn en je vindt het belangrijk om er te zijn voor de leerlingen. Bovendien hecht je waarde aan het bieden van continuïteit en borging van de leerstof aan kinderen.

Meer informatie en sollicitatie
Is bovenstaande een feest van herkenning?

Reageer dan snel om ook een trotse BLICK collega te worden via de solliciteren button!

Voor meer informatie over de functie van invaller kun je contact opnemen met mevrouw Anneke van der Ven, directeur OBS de Wonderwind via email peno@blickoponderwijs.nl of Afdeling Personeelszaken 085 - 10 50 230. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.