Vacature Leerkracht groep 5/6 De Ark Nieuw Vennep in Heemstede

Onderwijs

Over Stichting Jong Leren

Naam school
Stichting Jong Leren
Contactpersoon
Mevr. A. Pereboom
Plaats
Heemstede
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Jong Leren is een stichting voor confessioneel basisonderwijs, per 1 januari 2016 voortgekomen uit een fusie tussen VPCO De Basis en stichting de la Salle. Jong Leren heeft 29 scholen in de gemeenten Aalsmeer, Haarlemmermeer, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort en Bloemendaal. 

De opdracht van Jong Leren, het verzorgen van goed onderwijs, komt tot uiting in onze slogan: 'De kunst van het leren'.  Het woord kunst staat enerzijds voor vakmanschap, anderzijds voor creativiteit en inventiviteit. Belangrijke competenties, zeker waar het leren betreft, voor onze leerlingen, maar ook voor de volwassen professionals die bij Jong Leren werken. 

Jong Leren staat voor:
  • Ruimte geven
  • Elkaar uitdagen
  • Samen leren

Vacature

Functietitel
Leerkracht groep 5/6 De Ark Nieuw Vennep 
Plaatsingsdatum
20-9-2018
Met ingang van
medio januari 2019
Referentienummer
26PU gr.5/6
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4250/0,3625
Omschrijving
De Ark in Nieuw Vennep is een fijne betrokken school in de wijk Getsewoud in Nieuw Vennep en is op zoek naar enthousiast leerkracht voor groep 5-6 voor de periode half oktober tot half december 2018 ivm ziektevervanging. 

Wij vinden het belangrijk om kinderen succeservaringen mee te geven. Je bent een betrokken leerkracht en ICT in het onderwijs is voor jou vanzelfsprekend. Je vindt het fijn om in een team te werken. Op De Ark werken wij met de Kanjertraining, Snappet en chromebooks. Als je hier ervaring mee hebt is dat een pré. Meer informatie kun je vinden op de website van de school

Het betreft een tijdelijke aanstelling i.v.m ziektevervanging vanaf half oktober t/m half december. Werkdagen; maandag/dinsdag (wtf 0,4250) of dinsdag/woensdag (wtf 0,3625).

Over Stichting Jong Leren
Jong Leren is een stichting voor confessioneel basisonderwijs. Stichting Jong Leren heeft 29 scholen in de gemeenten Aalsmeer, Haarlemmermeer, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort en Bloemendaal. Onze slogan ‘De kunst van het leren’ betekent dat wij gaan voor goed onderwijs verzorgen. Belangrijk hierin vinden wij vakmanschap, creativiteit en inventiviteit. Belangrijke competenties, zeker waar het leren betreft, voor onze leerlingen, maar ook voor de volwassen professionals die bij Jong Leren werken. Jong Leren staat voor: Ruimte geven, Elkaar uitdagen, Samen leren. 

Wij ontmoeten je graag!


 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
- teamplayer 
- ervaring in een combinatiegroep
- ICT vaardig
- kennis van de nieuwste vakdidactiek
- breed inzetbaar
- actieve en leergierige instelling
- evtentueel ervaring kleuteronderwijs
- creatief
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LA/LB
Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden in overleg en afhankelijk van ervaring en opleiding. Bij gebleken geschiktheid is een vaste aanstelling bespreekbaar binnen Jong Leren.

Bij kleine vacatures is een aanvulling van je uren, een koppeling van twee vacatures of een deel meedraaien in onze invalpool altijd mogelijk - vraag er naar bij onze afdeling P&O!

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Meer informatie over deze vacature kan worden ingewonnen bij de directeur Christa Ettema, directeur De Ark te Nieuw Vennep. Solliciteren ook graag rechtstreekts bij de directeur.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.