Vacature Leerkracht voor Montessori school Amsterdam West in Hoofddorp

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Amsterdam

Naam school
DIT IS WIJS Amsterdam
Contactpersoon
Mevr. Viviën Stolker
Plaats
Hoofddorp
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving

DIT IS WIJS heeft een gevarieerd aanbod van uiteenlopende vacatures binnen het onderwijs, zowel voor de lange- als korte termijn.
Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich via onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. 

Wat biedt DIT IS WIJS jou?

  • Een persoonlijke coach die standby staat om jou te voorzien van tips & tricks;
  • Gratis trainingen en workshops om jouw kwaliteiten voor de klas te boosten;
  • Kans op een vast contract;
  • Volledige reiskostenvergoeding (tot €40,- per dag) om s' ochtends snel op school te zijn;
  • Afwisseling in jouw werk via de workshops van onze Brede School. 

Vacature

Functietitel
Leerkracht voor Montessori school Amsterdam West 
Plaatsingsdatum
20-9-2018
Met ingang van
24-09-2018
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4
Omschrijving

Breukenkegels, het goudenmateriaal en werken met zintuigelijk materiaal? Weet jij het kind uit te dagen en voor een voorbereide omgeving te zorgen waarin de kinderen materialen en activiteiten vinden die passen bij hun ontwikkelingsfase en belangstelling.  

Voor een Montessori school in Amsterdam West zijn wij op zoek naar een leerkracht die affiniteit of ervaring heeft met het Montessori onderwijs. Zowel voor een groep 3,4,5 als voor een bovenbouwgroep 6,7,8 zoeken wij een leerkracht.

Wie bekend is met het Montessori onderwijs weet dat deze methodiek uitgaat van uitgangspunten zoals: individuele ontwikkelingen van het kind, zelfstandigheid, dat de kinderen leren door dingen zelf te doen en te ervaren. Ook deze school in Amsterdam werkt met deze uitgangspunten. Daarnaast zitten kinderen van verschillende leeftijden bij elkaar in de klas zodat zij van elkaar kunnen leren. 

Toch is het voor de school belangrijk om als school in ontwikkeling te blijven. Dit doen ze om up-to-date te blijven met de nieuwste technieken in bijvoorbeeld het lees- en reken onderwijs. De school kijkt erg naar de behoefte van het kind en past waar nodig hun onderwijs daar op aan. Ook krijgen de kinderen twee keer per week gym les en daarnaast krijgen alle kinderen vanaf groep 3 een aantal keer in de maand teken- en handvaardigheid les.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
  • Je bent in het bezit van een pabo-diploma of in de afrondende fase van de pabo opleiding.
  • Je hebt ervaring met lesgeven aan de middenbouw en/ of bovenbouw.
  • Je weet de lessen goed aan te laten sluiten bij de leefwereld van de leerlingen.
  • Je bent geïnteresseerd in het Montessori onderwijs.
  • Je bent woonachtig in de regio Amsterdam.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

Binnen DIT IS WIJS vinden wij de professionele ontwikkeling van leerkrachten zeer belangrijk. Om deze ontwikkeling van leerkrachten te stimuleren bieden wij gratis trainingen en workshops aan en krijg je persoonlijke begeleiding van een coach. DIT IS WIJS biedt jou de unieke kans om binnen te kijken op verschillende scholen. Je wordt ingeschaald op basis van je ervaring binnen en buiten het onderwijs. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding en biedt DIT IS WIJS een voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Na een eerste screening op basis van cv krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Hoofddorp. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.

Heb je nog vragen over deze vacature? 

Wees dan vrij om contact met ons op te nemen!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.