Vacature Docent (AVO) Middellland College in Rotterdam

Onderwijs

Over Middelland College

Naam school
Middelland College
Contactpersoon
Mevr. Sierhuis
Plaats
Rotterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Voortgezet Speciaal Onderwijs
Niveau
vmbo
Beschrijving
Het Middelland College is een nieuwe school en opent bij de start van schooljaar 2018-2019 haar deuren. Op deze kleinschalige school kunnen maximaal zestig leerlingen terecht, verdeeld over vijf klassen.
Het onderwijs op het Middelland College is gericht op het aanleren van vaardigheden voor het eindexamentraject. We bieden praktijkvakken gerelateerd aan de uitstroomprofielen 'Organiseren en ondernemen' en 'Zorg en welzijn' en bereiden leerlingen voor op een overstap naar het reguliere voortgezet onderwijs of mbo.

 

Vacature

Functietitel
Docent (AVO) Middellland College 
Plaatsingsdatum
20-9-2018
Met ingang van
per direct
Referentienummer
PO 18-1084
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8000 - 1,0000
Omschrijving

                                                         
Per direct zijn wij op zoek naar een ervaren docent die méér wil doen dan lesgeven alleen en wil werken met een doelgroep die enerzijds zeer intelligent is en anderzijds problemen heeft op het sociale- en/of emotionele vlak, waardoor het werken op onze locatie enorm uitdagend en interessant is.

Waar kom je te werken?
Begin dit schooljaar is de nieuwe locatie van Yulius onderwijs het Middelland College gestart. Deze is gevestigd in een volledig gerenoveerd gebouw waar VMBO kader onderwijs wordt aangeboden aan 60 leerlingen in de leeftijd van 12 tot 18 jaar met psychische problemen. Het Middelland College is een cluster-4 school waar iedere dag weer iets te ontdekken valt. Werken met onze jongeren maakt dat iedere dag weer anders is.
 
De leerlingen krijgen les in een klein schoolgebouw welke voorzien is van een inpandige gymzaal, een eigen brasserie en technieklokaal. Door de kleinschaligheid ben je als teamlid belangrijk en ga je samen met je collega’s binnen deze school het onderwijs neerzetten. Jij als docent stimuleert leerlingen hun eigen disciplines te ontwikkelen, waardoor ze leren probleemoplossend en proactief te handelen. Een echte win-win- situatie, want naast de leerling hebben ook de docent, het gezin van de leerling en de samenleving baat bij deze vaardigheden. Binnen de school streven we naar een leeromgeving die veilig, waarderend en empathisch is. Wij geloven dat deze invalshoek preventief werkt, zodat conflicten leiden tot een mogelijkheid om te leren.
 

Eisen

Functie-eisen
Meer over jou
  • Je beschikt over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid of een afgeronde PABO opleiding en ruime ervaring in het onderwijs. Ervaring in het cluster4 onderwijs heeft onze voorkeur;
  • Je bent goed in staat om te reflecteren op je eigen gedrag en handelen en weet met je collegae een productieve werkrelatie te ontwikkelen;
  • Je schakelt gemakkelijk met leerlingen en snapt dat het ontwikkelproces van onze leerlingen meer is dan onderwijsinhoud;
  • Een voortgezette opleiding speciaal onderwijs of Master SEN strekt tot aanbeveling. 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L11
Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een dienstverband voor 32- 40 uur per week (wtf 0,8000 - 1,0000).
Je standplaats is Rotterdam en salariëring en rechtspositie zijn conform de cao-PO.  De functie is ingeschaald in schaal L11.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Wil je meer informatie?
Dan kun je contact opnemen met Elisabeth Sierhuis, schooldirecteur Middelland College, via het e-mailadres: e.sierhuis@yulius.nl.
 
Interesse?
Wij nodigen iedereen met interesse van harte uit om zijn/haar CV naar ons op te sturen met een korte motivatiebrief.
 
Jouw sollicitatie kun je o.v.v. vacaturenummer PO 18 - 1084, je naam en personeelsnummer, per e-mail richten aan: sollicitatie_26@yulius.nl. Wij ontvangen graag je brief met C.V. vóór 10 oktober 2018.
 
 
 
 
 
 
  • De vacaturetekst wordt na de sluitingsdatum van de website verwijderd.
  • Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.
  • Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.