Vacature Docent Mechatronica in Helmond

Onderwijs

Over ROC Ter AA

Naam school
ROC Ter AA
Contactpersoon
Mevr. Loes Vromen
Plaats
Helmond
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Beschrijving

ROC Ter AA is een regionaal opleidingencentrum met de hoofdvestiging in Helmond.

ROC Ter AA realiseert beroepsonderwijs, volwassenenonderwijs en algemeen vormend onderwijs.  Daarbij begeleiden wij jongeren en volwassenen naar de toekomst. Dat doen we door samen met hen de passie en het succes te zoeken in vakmanschap en werk, deelname aan de maatschappij en in ‘blijven leren’. 

De kernwaarden die ons met elkaar verbinden en waarin we elkaar herkennen, zijn: persoonlijk, kwaliteit en passie in vakmanschap. Het is onze ambitie om voor studenten en bedrijven in de regio de beste keus te zijn.

Vacature

Functietitel
Docent Mechatronica 
Plaatsingsdatum
20-9-2018
Soort vacature
parttime/fulltime
FTE
0,8 - 1,0 fte
Omschrijving
Binnen het Techniek & Technologie College zijn wij met ter versterking van het team op zoek naar een Docent Mechatronica.
 
Hoe ziet je dag eruit als Docent Mechatronica?
Je verbindt in jouw praktijk- en theorielessen op een aansprekende manier de vakgebieden  metaal, elektrotechniek en besturingstechniek met elkaar. Denk hierbij aan elektrische aandrijftechniek, montagetechniek, storingzoeken, simulatie van mechatronische systemen, regeltechniek en besturingstechniek (PLC ’s). Je bent in staat om innovaties en ontwikkelingen uit het bedrijfsleven te vertalen naar het onderwijs. Je zet hen aan tot zelfstandig en samenwerkend leren, waarbij je gebruik maakt van diverse werkvormen. Je bent in staat om innovaties en ontwikkelingen uit het bedrijfsleven te vertalen naar het onderwijs en daarin je collega’s mee te nemen.  Je vertaalt relevante ontwikkelingen in jouw werkveld naar het opleidingsprogramma. Daarnaast houd je je bezig met de ontwikkeling van de examens en participeer je in (teamoverstijgende) projecten en/of werkgroepen. Je begeleidt studenten in hun BPV of stage.
 
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Waarmee daag je ons uit?
Betrokken | Enthousiasme | Teamspeler | Sociaal en communicatief sterk
 
  • Je beschikt over aantoonbaar HBO-niveau in een relevante richting;
  • Je hebt recente , relevante praktijkervaring vanuit het  bedrijfsleven in de machinebouw en/of onderhoudsdienst;
  • Het is een pré als je ervaring hebt met lesgeven, didactisch bevoegd bent of bereid om je onderwijsbevoegdheid te behalen*. 
 
* Ben je geïnteresseerd of heb je vragen over het behalen van je bevoegdheid? Laat je gegevens achter dan nemen wij z.s.m. contact met jou op en kijken wij samen naar de mogelijkheden!
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
lb
Arbeidsvoorwaarden
Wij helpen je bij het herkennen, ontwikkelen en benutten van je talenten en vaardigheden, zowel op vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Je gaat deel uitmaken van een gedreven team dat in zijn totaliteit uit circa 30 betrokken collega’s bestaat. We bieden je in eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren. De functie van Docent is ingedeeld in salarisschaal LB (max. € 4.019,-- per maand, excl. 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%). 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je meer informatie over deze vacature? Aarzel dan niet en neem contact op Bart van Eemeren (Teamleider) via 0492-507900. We brengen je graag in contact met een toekomstige collega, dan heb je snel een indruk van de praktijk.
 
Direct solliciteren? Wij ontvangen je CV en motivatiebrief graag o.v.v. het kenmerk TT 18-08 en ter attentie van Loes Vromen, HR Adviseur.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.