Vacature Groepsleerkracht in Delft

Onderwijs

Over Delftse Montessorischool

Naam school
Delftse Montessorischool
Contactpersoon
Mevr. Y. Kuiper
Plaats
Delft
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Montessori
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
De Delftse Montessorischool draagt de zorg voor kwalitatief en innovatief Montessorionderwijs aan ruim 200 leerlingen, verdeeld over 9 groepen.
De school valt onder het bevoegd gezag van de Vereniging voor Montessori Onderwijs Delft, waarbij de betrokkenheid van bestuur, team en ouders/verzorgers bijzonder groot is. Het team bestaat uit 25 enthousiaste personeelsleden, die met veel werkplezier garant staan voor goed en vernieuwend Montessorionderwijs.
Het gebouw, dat door architect Herman Hertzberger speciaal ontworpen is voor Montessorionderwijs, leent zich uitstekend voor flexibele leer- en werkplekken

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht 
Plaatsingsdatum
19-9-2018
Met ingang van
01-01-2019
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8
Omschrijving
We zoeken iemand met een montessoridiploma of in ieder geval de bereidheid om daar een opleiding voor te volgen, deze wordt dan ook vergoed. De bouw waarin je komt te werken is de bovenbouw. 
De Delftse Montessorischool is een authentieke montessorischool met een heel fijne werkomgeving, er is ook voor de startende leerkracht veel ondersteuning, een gezellig (bouw-)team en relatief weinig werkdruk door de inzet van onze (extra) vakleerkrachten. 
Verder zijn we bezig met de ontwikkeling naar een montessori kindcentrum, hebben we een stabiel en betrokken team en superleuke kinderen!
Geïnteresseerd? Kom eens langs om sfeer te proeven of stuur een mail naar: directie@montessoridelft.nl

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Je hebt een pabo-diploma en het liefst ook een montessoridiploma, of de bereidheid deze te behalen.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
CAO PO
Arbeidsvoorwaarden
Er werken op de Delftse Montessorischool veel vakleerkrachten, wat ervoor zorgt dat de werkdruk voor de groepsleerkracht beperkt is.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Stuur je motivatiebrief en CV naar directie@montessoridelft.nl. Je wordt dan zo snel mogelijk uitgenodigd voor een gesprek en kan een dagje mee komen kijken en in gesprek gaan met de collega's. Als we met elkaar in zee gaan, hebben we goede begeleiding voor een startende collega. De start is in ieder geval in het nieuwe kalenderjaar gewenst, maar kan eventueel ook eerder.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.