Vacature Gediplomeerd Remedial Teacher in Amsterdam

Onderwijs

Over Het Studielokaal

Naam school
Het Studielokaal
Contactpersoon
Dhr. Arjan Buijks
Plaats
Amsterdam
Type onderwijs
Particulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Huiswerk- en studiebegeleidingsinstituut "Het Studielokaal" is een groeiende, dynamische onderwijsorganisatie, die ruimte geeft aan docenten, leerlingbegeleiders en onderwijskundigen om in een kleinschalige omgeving scholieren en studenten met zorg en aandacht te begeleiden.

Vacature

Functietitel
Gediplomeerd Remedial Teacher 
Plaatsingsdatum
19-9-2018
Omschrijving
Het Studielokaal organiseert onderwijsondersteunende programma's op Havo- en VWO scholen in het voortgezet onderwijs. Wij zijn dagelijks en door het jaar heen actief met onze huiswerkklassen, bijlessen, examentrainingen en lentescholen. Individuele begeleiding in de vorm van Remedial Teaching is op dat dienstenaanbod een onmisbare aanvulling, met name wanneer dyslexie en dyscalculie een rol spelen in de leerproblematiek van leerlingen. 

Wij komen daarom graag in contact met gediplomeerde Remedial Teachers en SEN-Masters, met ervaring in het afnemen van onder meer dyslexie screenings.

Uren en voorwaarden zijn in overleg nader af te stemmen. 

U kunt uw interesse kenbaar maken door te reageren via Meesterbaan. Wij nemen daarna contact met u op om de wederzijdse mogelijkheden te bespreken. U kunt uw schrijven richten aan dhr. Arjan Buijks.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.