Vacature Technisch onderwijsassistent in Raalte

Onderwijs

Over Carmel College Salland

Naam school
Carmel College Salland
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Raalte
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over het Carmel College Salland vind je op: www.carmelcollegesalland.nl.

Carmel College Salland is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Vacature

Functietitel
Technisch onderwijsassistent 
Plaatsingsdatum
19-9-2018
Met ingang van
19-09-2018
Referentienummer
3097
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,3 - 0,5
Omschrijving
Ben jij een zelfstandige en flexibele (technisch) onderwijsassistent bèta? Is jouw specialisme biologie en/of scheikunde, maar kun jij ook assisteren bij andere bètavakken? Wil je graag werken met jongeren tussen de 12 en de 18 jaar en beleef jij plezier aan het begeleiden bij hun onderwijsleerproces? Solliciteer dan op deze vacature!

Jouw verantwoordelijkheden
Je verricht ondersteunende werkzaamheden voor de docenten bèta, op de afdeling havo/vwo. Denk hierbij aan het klaarzetten van practica, leerlingbegeleiding, beheer en onderhoud van onderwijsmiddelen en apparatuur. Biologie en/of scheikunde is jouw specialisme, maar je bent ook in staat te assisteren bij natuurkunde, NLT, leergebied bèta onderbouw en talentklassen bèta.  Je inzetbaarheid op de afdeling vmbo is indien nodig mogelijk.
Je bent teamlid van een onderwijskundig team en lid van een team met meerdere onderwijsassistenten.

Jouw profiel
Je beschikt minimaal over een diploma van de opleiding onderwijsassistent niveau vier. Je hebt kennis van en ervaring met biologie, scheikunde en natuurkunde. Je beschikt over de nodige kennis over chemicaliën, je hebt affiniteit met het onderwijs en bent ICT-vaardig.

Jouw werkplek
Onze school staat midden in de samenleving. We willen voor onze leerlingen het best denkbare onderwijs realiseren. Onderwijs dat onze leerlingen voorbereidt op hun toekomst. 
Carmel College Salland in Raalte is een brede scholengemeenschap met bijna 2.700 leerlingen, ruim 300 medewerkers. Een school waar volop mogelijkheden zijn om in gezamenlijkheid verder te bouwen aan het onderwijs. We bieden praktijkonderwijs, vmbo basis, kader en gemengd theoretische leerweg, havo, atheneum en gymnasium. In leerjaar drie en vier bieden wij het profiel "Dienstverlening en Producten" aan. De sector bedrijfsvoering ondersteunt op het gebied van financiën en beheer, P&O, ICT, communicatie, kwaliteitszorg, huisvestings- en facilitaire zaken.

Werken in teams
Ons onderwijs is georganiseerd in teams. De teamleden zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het pedagogisch-didactisch klimaat en het begeleiden van de leerlingen. Elk team heeft een eigen domein in een deel van de school. Dit heeft als voordeel dat de leerlingen in een overzichtelijke en vertrouwde omgeving werken. Bovendien leert en werkt het team van leerlingen en docenten meerdere jaren samen onder leiding van de teamleider. Op deze wijze kunnen wij leerlingen optimaal begeleiden bij hun ontwikkeling. 
Voor de specials bètavakken, kunst & cultuur en sport & bewegen verlaten de leerlingen hun eigen domein. De aparte bètavleugel – het bètadomein - is ingericht met theorielokalen, lightlab lokalen en een groot laboratorium annex praktijkleercentrum.

Ons aanbod
Het betreft een parttime functie van 0,3 - 0,5 fte ter vervanging van ziekte voor nog onbekende duur. Je start zo spoedig mogelijk. 
Bij deze functie hoort een passende beloning conform de CAO VO. Maximaal 2.626 euro bruto per maand bij een volledig dienstverband (schaal 6). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.
Carmel College Salland maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de functie is te verkrijgen bij: Harriët Lemstra, teamleider. Telefoon; 0572 - 348 500.

Procedure en solliciteren 
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo snel mogelijk. 
Solliciteren is alleen mogelijk via de sollicitatiebutton op de vacaturesite van Stichting Carmelcollege. 
E-mails richting de school kunnen wij niet in behandeling nemen. 

(Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.)

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
Overige

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
OOP 6
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.