Vacature Docent Nederlands in NIJMEGEN

Onderwijs

Over ROC Nijmegen

Naam school
ROC Nijmegen
Contactpersoon
Mevr. J. Jacobs
Plaats
NIJMEGEN
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Beschrijving
ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum. Bij ons kun je een opleiding volgen in het middelbare beroepsonderwijs of in de volwasseneneducatie. Voor bedrijven en instellingen verzorgen we contractonderwijs. Bij ROC Nijmegen studeren meer dan 9.500 studenten. We hebben ongeveer 950 medewerkers. Ongeveer 40% van de mensen in Nederland volgt een opleiding aan een van de tientallen roc’s of heeft dat gedaan.
Aandacht
Wij leiden je op voor een beroep. Dit doen we zoveel mogelijk in samenwerking met bedrijven en instellingen. Op die manier krijg je een praktische opleiding die goed voorbereidt op je toekomstige baan.
Gezonde school
ROC Nijmegen heeft vestigingen in Nijmegen en Boxmeer. Ook kennen we regiolocaties. Die houden zich uitsluitend bezig met volwasseneneducatie. Wij zijn er trots op dat wij als eerste mbo-school voor drie van onze locaties op 5 februari 2014 het themacertificaat Bewegen en Sport van het vignet Gezonde School hebben gekregen

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 
Plaatsingsdatum
18-9-2018
Met ingang van
zsm
Referentienummer
2018-124
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,8 fte
Omschrijving
Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? Weet jij je kennis  van de Nederlandse taal op een bevlogen manier over te brengen op jongeren en volwassenen? ROC Nijmegen zoekt voor het team Entree-opleidingen een enthousiaste docent Nederlands.
  • Voor 0,8 fte
  • Waardering: schaal LB cao mbo (€ 2.687 - € 4.019 bruto per maand)
  • Per zo spoedig mogelijk
  • Tijdelijke aanstelling vanwege (langdurige) ziektevervanging, docht uiterlijk tot 1-8-2019
  • Locatie: Campusbaan 6 te Nijmegen
Over Entree-opleidingen
Entree-opleidingen zijn speciale mbo-opleidingen op niveau 1 voor jongeren van 16 tot 27 jaar die geen diploma van het voortgezet onderwijs hebben behaald.

Over ROC Nijmegen
ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 100 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. “Enter the school of life.”

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Je hebt een lerarenopleiding Nederlands afgerond, of een andere hbo-opleiding aangevuld met recente pedagogisch-didactische scholing. Met jouw enthousiasme weet je het onderwijs op een aantrekkelijke en boeiende manier aan te bieden en te integreren in het beroepsonderwijs. Dankzij jouw affiniteit met de doelgroep op mbo-niveau 1, ben je in staat studenten te inspireren, motiveren en begeleiden. Je bent communicatief sterk waardoor je goed kunt samenwerken met collega’s uit andere disciplines. Enthousiast begeleid je leeractiviteiten die relevant zijn voor het team en weet je jouw visie op onderwijs om te zetten in concrete teamactiviteiten.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
schal LB, CAO-MBO
Arbeidsvoorwaarden
  • een salaris in schaal LB volgens de cao mbo
  • 13e maand (8,33%)
  • vakantiegeld (8%)
  • ruime tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Meer weten over deze vacature?
Neem contact op met Inge van Oorsouw (manager team Entree-opleidingen): 06-19929585.

Solliciteren?
Vul op onze website het informatieformulier in en voeg je CV met je motivatiebrief toe.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.