Vacature Vaste baan op basisschool in het Gooi in Hilversum

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Hilversum

Naam school
DIT IS WIJS Hilversum
Contactpersoon
Mevr. Tessa
Plaats
Hilversum
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
DIT IS WIJS verzorgt vervanging vanaf één dag in het onderwijs. Wij hebben een gevarieerd aanbod van uiteenlopende opdrachten binnen het onderwijs en dat biedt veel kansen! Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich binnen onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. 

Wat biedt DIT IS WIJS jou?
  • Mogelijkheid tot een contract op basis van een vast aantal uren;
  • Een persoonlijke coach waarbij je altijd terecht kunt;
  • Gratis trainingen, intervisies en workshops om je te blijven ontwikkelen als onderwijsprofessional;
  • Mogelijkheid tot een vaste aanstelling bij een schoolbestuur;
  • De match tussen jou en een school die echt bij jou past;
  • Volledige reiskostenvergoeding (tot €40,- per dag);
  • Flexibel en onbeperkt ingezet worden gedurende 5,5 jaar;
  • Hulp bij huisvesting en vervoer zijn bespreekbaar;
  • Via onze Brede School kun je bovendien leuke workshops geven als afwisseling op je dagelijkse lessen.

 

Vacature

Functietitel
Vaste baan op basisschool in het Gooi 
Plaatsingsdatum
17-9-2018
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Vast
FTE
1
Omschrijving
Bij deze basisschool in het Gooi zijn ze op zoek naar een leerkracht voor groep 6. Het is een school voor neutraal bijzonder basisonderwijs. De school is neutraal wat wil zeggen dat zij respect heeft voor elke geloofsovertuiging, levensbeschouwing of mening. De school gaat onder andere uit van de onderwijsbehoeften van de leerling. Per kind kan de aanpak om te komen tot het bereiken van de leerdoelen anders zijn. Zou jij graag de groep 6 van deze school een jaar lesgeven en een super leuke band met deze kinderen opbouwen? Lees dan verder en solliciteer!

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Je bent in het bezit van een pabo-diploma en wilt graag aan de slag in de middenbouw. Je kunt goed differentiëren. Je kan je goed inleven in de wereld van de groep 6'er. Je bent fulltime beschikbaar. Verder woon je in de regio het Gooi of ben je bereid daar naartoe te reizen.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
DIT IS WIJS biedt gratis trainingen, intervisies en workshops om je te blijven ontwikkelen als onderwijsprofessional en een persoonlijke coach die standby staat om jou te voorzien van tips & tricks. Daarnaast kun je op basis van invalwerk ook middels een vast contract via DIT IS WIJS werken en ontvang je een reiskostenvergoeding van €0.19 per km (tot € 40,- per dag). Je maakt aanspraak op de DIT IS WIJS voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen. Via onze Brede School kun je bovendien leuke workshops geven als afwisseling op je dagelijkse lessen. Het salaris wordt conform CAO primair onderwijs ingeschaald.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Na een eerste screening op basis van cv krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Hilversum. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure. Heb je nog vragen over deze vacature Vaste baan op basisschool in het Gooi? Neem dan contact op met recruiter Tessa.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.