Vacature Docent wiskunde in Haarlem

Onderwijs

Over Sterren College Haarlem

Naam school
Sterren College Haarlem
Contactpersoon
Mevr. C. Smit
Plaats
Haarlem
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo
Beschrijving
Het Sterren College, onderdeel van Dunamare Onderwijsgroep, ligt op de grens van Haarlem en Bloemendaal. Het is een moderne vmbo-school met een mavo/theoretische leerweg, gemengde leerweg en een kader- en basisberoepsgerichte leerweg. Voor elke leerweg is leerwegondersteuning (lwoo) mogelijk. Het Sterren College biedt onderwijs aan zo’n 750 leerlingen. De school biedt onderwijs op maat, onderwijs dat bij de leerling past. Leerlingen leren niet alleen hun hoofd, maar ook hun handen te gebruiken en met anderen samen te werken. In de groene, veilige omgeving is er volop ruimte om te leren, te sporten en met klasgenoten en andere leerlingen om te gaan. We bieden 4 sectoren van het vmbo, te weten: bouw, wonen en interieur. Zorg & welzijn. Economie en ondernemen. Groen. Horeca, bakkerij en recreatie. In de meeste klassen vindt een grote mate van zelfstandig werken plaats. De leerlingen worden opgeleid voor een regulier vmbo diploma.

Vacature

Functietitel
Docent wiskunde 
Plaatsingsdatum
14-9-2018
Referentienummer
180914Wi
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8
Omschrijving
Per direct wij op zoek naar een:
Docent Wiskunde, onderbouw
.
Het Sterren College, onderdeel van Dunamare Onderwijsgroep, ligt op de grens van Haarlem en Bloemendaal. Het is een moderne vmbo-school met een mavo/theoretische leerweg, gemengde leerweg en een kader- en basisberoepsgerichte leerweg. Voor elke leerweg is leerwegondersteuning (lwoo) mogelijk. Het Sterren College biedt onderwijs aan zo’n 600 leerlingen. De school biedt onderwijs op maat, onderwijs dat bij de leerling past. Leerlingen leren niet alleen hun hoofd, maar ook hun handen te gebruiken en met anderen samen te werken. In de groene, veilige omgeving is er volop ruimte om te leren, te sporten en met klasgenoten en andere leerlingen om te gaan.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
Per direct zijn wij op zoek naar een docent Wiskunde fte 0,8 voor de onderbouwbouw. U bent in bezit van een 2e graads bevoegdheid of studeert hiervoor.
U gaat lesgeven aan de 1 en 2e klas van de basis-, kader- en gemengde leerweg.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB/LC
Arbeidsvoorwaarden
Werken op het Sterren College betekent werken op een kleinschalige school, met veel zorg voor de individuele leerling. Vanuit het Sterren College en vanuit de Dunamare Academie bieden wij onze medewerkers diverse opleidingsmogelijkheden. Salariëring vindt plaats in schaal LB/LC van de CAO VO. Daarnaast biedt de Dunamare Onderwijs Groep gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden. 
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Uw sollicitatie kunt u uitsluitend via Meesterbaan richten aan de mevrouw Regelink.
Voor vragen over de functie kunt u bij voorkeur e-mailen naar het emailadres van de teamleider onderbouw/ISK (s.regelink@sterrencollegehaarlem.nl). U kunt ook bellen naar de school 023-5415100 en vragen naar mevrouw Regelink.
Kijk voor meer informatie over het Sterren College op www.sterrencollege.nl
Wij ontvangen uw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk maar in ieder geval voor 20 oktober 2018.
Geschikte kandidaten worden telefonisch uitgenodigd voor een gesprek met één van de teamleiders of de directeur.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.