Vacature Leerkracht voor basisschool in Amsterdam-Noord in Hoofddorp

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Amsterdam

Naam school
DIT IS WIJS Amsterdam
Contactpersoon
Mevr. Vivi├źn Stolker
Plaats
Hoofddorp
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving

DIT IS WIJS heeft een gevarieerd aanbod van uiteenlopende vacatures binnen het onderwijs, zowel voor de lange- als korte termijn.
Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich via onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. 

Wat biedt DIT IS WIJS jou?

  • Een persoonlijke coach die standby staat om jou te voorzien van tips & tricks;
  • Gratis trainingen en workshops om jouw kwaliteiten voor de klas te boosten;
  • Kans op een vast contract;
  • Volledige reiskostenvergoeding (tot €40,- per dag) om s' ochtends snel op school te zijn;
  • Afwisseling in jouw werk via de workshops van onze Brede School. 

Vacature

Functietitel
Leerkracht voor basisschool in Amsterdam-Noord 
Plaatsingsdatum
14-9-2018
Met ingang van
19-09-2018
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1 FTE
Omschrijving

Voor een oecumenische school in Amsterdam Noord zijn wij op zoek naar een leerkracht die de uitdaging aan wil gaan met een combinatieklas. 

Het is een middel grote school met 12 groepen. Binnen de school worden de kinderen klaar gestoomd om goed te functioneren in de samenleving. Dit doen ze door de kinderen zichzelf te laten zijn, de kinderen te leren voor andere te zorgen maar ze ook aan te moedigen om uit te groeien tot hun beste zelf. 

Het is een openbare school waar iedereen welkom is. Daarnaast wordt er natuurlijk ook veel tijd besteed aan de standaard vakken waarbij elk kind de mogelijkheid krijgt om te leren op zijn of haar eigen niveau. 

Ben jij ge├»ntereseerd? Solliciteer direct en ga met ons in gesprek!

Eisen

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een pabo-diploma of in de afrondende fase. Je hebt ervaring met lesgeven aan middenbouw groepen en weet de lessen goed aan te laten sluiten bij de leefwereld van de leerlingen. Je bent woonachtig in de regio Amsterdam.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

Binnen DIT IS WIJS vinden wij de professionele ontwikkeling van leerkrachten zeer belangrijk. Om deze ontwikkeling van leerkrachten te stimuleren bieden wij gratis trainingen en workshops aan en krijg je persoonlijke begeleiding van een coach. DIT IS WIJS biedt jou de unieke kans om binnen te kijken op verschillende scholen. Je wordt ingeschaald op basis van je ervaring binnen en buiten het onderwijs. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding en biedt DIT IS WIJS een voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Na een eerste screening op basis van cv krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Hoofddorp. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.

Heb je nog vragen over deze vacature? 

Wees dan vrij om contact met ons op te nemen!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.