Vacature Leerkracht Sterrenschool groep 7/8 in Hilversum

Onderwijs

Over Stip Hilversum

Naam school
Stip Hilversum
Contactpersoon
Mevr. Vermeulen
Plaats
Hilversum
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier, Dalton, Vrijeschool
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
De 14 openbare basisscholen, op 19 verschillende locaties, in Hilversum vormen samen Stip Openbaar Basisonderwijs Hilversum. Elke school, iedere locatie zelfs, heeft nadrukkelijk een eigen gezicht en profiel. Hoe verschillend de scholen ook zijn, er is veel wat ons bindt en er zijn veel gebieden waarop we nadrukkelijk de samenwerking zoeken. Onze gedeelde visie en missie geven de stichting als geheel én de scholen afzonderlijk richting en maken duidelijk wat onze leerlingen, ouders, medewerkers en partners van ons mogen verwachten.

Binnen Stip Hilversum denken we in mogelijkheden in plaats van in problemen en reageren we pro-actief in plaats van reactief op de vragen van deze tijd. Wij geloven dat we op die wijze een krachtiger antwoord kunnen geven op de uitdagingen waar onze sector mee te maken heeft én krijgt. We sturen daarbij actief op kwalitatief personeelsbeleid, werkdrukvermindering en een proactief vervangingsbeleid.

Vacature

Functietitel
Leerkracht Sterrenschool groep 7/8 
Plaatsingsdatum
13-9-2018
Met ingang van
in overleg
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
(0,6 -1,0)
Omschrijving
Onze school 
De Sterrenschool is een school die werkt volgens het Sterrenschool concept. De school werkt met een aanpak waarin gepersonaliseerd leren en talentontwikkeling een prominente plek hebben. In 2019 betrekken we een compleet nieuw, duurzaam schoolgebouw, waarin we met een enthousiast team verder bouwen aan dit prachtige concept en daarmee écht rechtdoen aan Passend Onderwijs. De school is volop in ontwikkeling, dus zijn er veel kansen om een echte bijdrage te leveren aan de verdere vormgeving van de school van binnen en van buiten. Wij zoeken een: 


Leerkracht Sterrenschool groep 7/8
(fulltime of parttime)


Wat ga je doen:
 • Je gaat werken in een combinatiegroep 7/8. Als mentor ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van leerlingen, de rapportage ervan en ben je het eerste aanspreekpunt voor ouders.    
 • Samen met je collega's geef je vorm aan net ingezette ontwikkelingen als 'De Gezonde en Vreedzame school' en geef je  uitvoering aan onze zorgstructuur, waarin we handelingsgericht én opbrengstgericht te werk gaan. 
 • Je mag meedenken aan het vormgeven van het nieuwe schoolgebouw en het verder uitwerken van het onderwijsconcept.
Wij zoeken een enthousiaste leerkracht die:
 • het liefst pioniert om samen met het team de school verder door te laten groeien en bloeien; 
 • die om kan gaan met veranderingen en daar een actieve bijdrage aan wil leveren; 
 • affiniteit heeft met lesgeven aan de bovenbouw; 
 • bevoegd is om les te geven in het Primair Onderwijs; 
 • affiniteit heeft met ons concept en bereid zich hierin te ontwikkelen; 
 • flexibel is en durft te reflecteren op zijn/haar handelen en te leren;  
 • enthousiast, betrokken en ondernemend is.
Mocht je interesse hebben in de school maar gaat je voorkeur uit naar een andere groep dan verzoeken wij je om ook te reageren. 
Wij bieden:
 • Een fulltime/parttime functie binnen een uitdagende en groeiende school; 
 • Een passend begeleidings- en coachingstraject en vele scholingsmogelijkheden binnen de Stip Academie.
 • Voor leerkrachten die niet op redelijke afstand van Hilversum wonen kunnen we - indien gewenst - een overnachtingsmogelijkheid aanbieden.
Interesse?
Je kunt jouw sollicitatie onder vermelding van de school en functietitel sturen naar vacature@stiphilversum.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met de schooldirecteur Charlotte Epskamp via 06-53925492. 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.