Vacature Ped. medew. (zwangerschapsvervanging) Statenkwartier in Den Haag

Onderwijs

Over Maris College

Naam school
Maris College
Contactpersoon
Mevr. M.Marjee
Plaats
Den Haag
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo, technasium
Beschrijving
Informatie over de school
Het Maris College is een school voor voortgezet onderwijs langs de kust van Den Haag met zes locaties. Het algemene uitgangspunt van de school is: kleinschalige locaties met ieder een eigen specifiek onderwijsprogramma met hoge kwaliteit. Duidelijke regels zorgen voor een plezierige sfeer in school. Dat is belangrijk want we willen dat Iedereen – leerlingen én medewerkers – zich op het Maris College thuis voelt. De locaties zijn intern gericht, met een gezellige aula en ruime pleinen om bij goed weer buiten de pauzes door te kunnen brengen.
De school is zodanig opgebouwd dat één locatie ten minste twee opeenvolgende leerwegen/niveaus heeft. Dit biedt leerlingen kansen om door te stromen naar een hoger onderwijstype dan waarmee zij in de brugklas binnenkwamen. De ervaring leert dat dit op alle locaties ook het geval is. Dit is mede te danken aan de kleinschalige opzet van de locaties. Leerlingen voelen zich erkend en herkend, wat een groot gevoel van veiligheid geeft. De ambities zijn per locatie anders, want ze zijn aangepast aan de verschillende leerachtergronden van de leerlingen, maar ze zijn er altijd op gericht om hen uit te dagen goed te presteren en met een zo hoog mogelijk diploma de school te verlaten.
Betrokken docenten, heldere schoolregels en nieuwe of gerevitaliseerde gebouwen dragen bij tot het ‘thuisgevoel’ op school. Leerlingen ervaren dat de school er voor hen is, zij zijn er mede-eigenaar van. De hele schoolgemeenschap, over alle locaties verspreid, straalt saamhorigheid uit. We bieden een veilige omgeving, waar leerlingen goede begeleiding krijgen en zich thuis voelen. Ook een omgeving waar iedereen kansen krijgt om zijn talenten te ontwikkelen, binnen het lesprogramma, maar ook daarbuiten in de sport- en cultuurevenementen

Vacature

Functietitel
Ped. medew. (zwangerschapsvervanging) Statenkwartier 
Plaatsingsdatum
13-9-2018
Met ingang van
29-10-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6667
Aantal uren
18
Omschrijving
Vacatureomschrijving locaties
Het Maris College is een school met 6 locaties in Den Haag. De school telt momenteel ruim 2.400 leerlingen en 300 medewerkers. De school zal komend schooljaar onderwijs bieden voor ongeveer 2600 leerlingen.
De school heeft 5 VMBO locaties en 1 HAVO-VWO locatie. Hiermee bieden we alle niveaus en leerwegen binnen het voortgezet onderwijs aan. De school staat goed aangeschreven in Den Haag. Het is onze missie om “kleinschalig, veilig en kansrijk” onderwijs aan te bieden.

Betrokken docenten, heldere schoolregels en nieuwe of gerevitaliseerde gebouwen dragen bij tot het ‘thuisgevoel’ op school.
Voor het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar enthousiaste docenten die ons team wil komen versterken.
 
Locatie: Maris Statenkwartier
Vacature: Pedagogisch medewerker (vervanging wegens zwangerschapsverlof)
Ingangsdatum: 29-10-2018
fte/lesuren: 0,6667/18
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
Overige

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Inlichtingen en sollicitaties:
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met mevrouw de Jong, locatiedirecteur Statenkwartier.
 
Sollicitaties voorzien van een curriculum vitae kunnen via Meesterbaan of per e-mail worden verstuurd naar het Maris College vacatures@mariscollege.nl onder vermelding van de vacature.
De vacature is tegelijkertijd intern en extern opengesteld. De inzendtermijn sluit op 19 oktober 2018
Voor meer informatie over de school verwijzen wij naar onze website www.mariscollege.nl
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.