Vacature Docent Nederlands, 2e graads in Hoorn

Onderwijs

Over Tabor College

Naam school
Tabor College
Contactpersoon
Mevr. M.H.L. Scholten
Plaats
Hoorn
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Het Tabor College te Hoorn is een brede scholengemeenschap en biedt als college onderwijs aan ruim 4300 leerlingen op drie verschillende scholen: d’Ampte, Oscar Romero en Werenfridus.

d’Ampte is een vmbo-school en biedt de leerling alle leerwegen en vele uitstroomprofielen in de sectoren Techniek (ook vakcollege), Zorg & Welzijn (ook vakcollege) en Economie en de intersectorale opleiding Sport, Dienstverlening & Veiligheid.
Oscar Romero is een school voor mavo, havo en vwo, die leerlingen kansen biedt op een optimale ontplooiing in een prettige en veilige omgeving.
Werenfridus is een school voor havo, atheneum, gymnasium en tweetalig onderwijs. Een excellente school voor slimme leerlingen met ambitie.

De leiding van het Tabor College is in handen van het College van Bestuur, verantwoordelijk voor de strategie van het Tabor College. De drie scholen binnen het College geven op eigen wijze invulling aan de doelstellingen van het Tabor College. De scholen binnen het Tabor College kunnen gekenmerkt worden als scholen waar niet ‘slechts’ op de winkel gepast wordt, maar waar onderwijsontwikkeling nadrukkelijk op de agenda staat. 
 

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands, 2e graads 
Plaatsingsdatum
13-9-2018
Met ingang van
per direkt
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,84
Aantal uren
21
Omschrijving
Tabor locatie d’Ampte biedt alle leerwegen van het vmbo en kent een groot aantal uitstroomprofielen. Naast De Nieuwe Mavo (of theoretische leerweg (TL) zijn dat de gemengde leerweg (GL), de kaderberoepsgerichte leerweg (KBL) en de basisberoepsgerichte leerweg (BBL). Tevens wordt er in al die leerwegen leerwegondersteuning (LWO) geboden.

Wij zij per direkt, deels voor 9 reguliere lesuren (0,36 fte) tot de zomervakantie en deels in verband met een tijdelijke vervanging wegens ziekte (12 lesuren / 0,48 fte), op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde docent Nederlands, 2e graads. De vervanging van 0,48 fte zal naar verwachting duren tot aanvang van de herfstvakantie. De lessen worden gegeven aan de onderbouwklassen, 1e en 2e leerjaar basis/kader.

Ervaring met het werken met een iPad is zeer wenselijk, omdat er gebruik wordt gemaakt van digitaal onderwijs met behulp van de iPad. 
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding of Pabo
Functie-eisen
- Lerarenopleiding Nederlands, 2e graads 
- Kennis van de Apple iPad 
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.