Vacature Moderne leerkracht regio Hilversum gezocht! in Hilversum

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Hilversum

Naam school
DIT IS WIJS Hilversum
Contactpersoon
Mevr. Tessa
Plaats
Hilversum
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
DIT IS WIJS verzorgt vervanging vanaf één dag in het onderwijs. Wij hebben een gevarieerd aanbod van uiteenlopende opdrachten binnen het onderwijs en dat biedt veel kansen! Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich binnen onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. 

Wat biedt DIT IS WIJS jou?
  • Mogelijkheid tot een contract op basis van een vast aantal uren;
  • Een persoonlijke coach waarbij je altijd terecht kunt;
  • Gratis trainingen, intervisies en workshops om je te blijven ontwikkelen als onderwijsprofessional;
  • Mogelijkheid tot een vaste aanstelling bij een schoolbestuur;
  • De match tussen jou en een school die echt bij jou past;
  • Volledige reiskostenvergoeding (tot €40,- per dag);
  • Flexibel en onbeperkt ingezet worden gedurende 5,5 jaar;
  • Hulp bij huisvesting en vervoer zijn bespreekbaar;
  • Via onze Brede School kun je bovendien leuke workshops geven als afwisseling op je dagelijkse lessen.

 

Vacature

Functietitel
Moderne leerkracht regio Hilversum gezocht! 
Plaatsingsdatum
12-9-2018
Met ingang van
29-10-2018
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Vast
FTE
1
Omschrijving
Voor een basisschool in regio Hilversum zoeken we een leerkracht die een moderne en frisse kijk heeft op het onderwijs. Op deze school ligt de nadruk op taal, lezen en rekenen. Dit alles om de overstap naar het voortgezet onderwijs te kunnen maken. Ook heeft elke leerling beschikking over een tablet waar hij opdrachten op maakt, in het systeem kun je precies zien hoe ver de leerling is en je kunt het leerproces in de gaten houden. Ben jij een leerkracht die op een frisse en vernieuwende manier naar het onderwijs kijkt en klaar is om de handen uit de mouwen te steken? Ligt jouw kracht in de middenbouw/bovenbouw? Zie jij jezelf werken op deze moderne school? Reageer dan snel op deze vacature! Het gaat om een fulltime functie voor de formatie.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Ben jij in het bezit van een pabo-diploma. Heb jij kennis over diverse leermethodes en heb je relevante ervaring in het basisonderwijs. Ben je iemand die zorgt voor rust en regelmaat en is de middenbouw/bovenbouw bekend terrein voor jou. Solliciteer dan direct hieronder!

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Binnen DIT IS WIJS vinden wij de professionele ontwikkeling van leerkrachten zeer belangrijk. Om deze ontwikkeling van leerkrachten te stimuleren bieden wij gratis trainingen en workshops aan en krijg je persoonlijke begeleiding van een coach. DIT IS WIJS biedt jou de unieke kans om binnen te kijken op verschillende scholen. Je wordt ingeschaald op basis van je ervaring binnen en buiten het onderwijs. Daarnaast ontvang je een volledige reiskostenvergoeding en biedt DIT IS WIJS een voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Na een eerste screening op basis van je cv en motivatie, krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Hilversum. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Tessa.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.