Vacature Leraar Bouw-, Elektro- en Installatietechniek in Den Bosch

Onderwijs

Over Koning Willem I College

Naam school
Koning Willem I College
Contactpersoon
Dhr. Van Nistelrooij
Plaats
Den Bosch
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Beschrijving
Het Koning Willem I College is een vooruitstrevend Regionaal Onderwijs Centrum (ROC) voor middelbaar beroepsonderwijs, vervolgonderwijs en educatie. We zijn een echt Community College, een bruisend middelpunt van binnen- en buitenschoolse activiteiten die het leren bevorderen en met een grote maatschappelijke betrokkenheid. Het college biedt je gelegenheid om ambities vorm te geven binnen een plezierige, inspirerende en informele werkomgeving. Dat dit door medewerkers zo wordt ervaren, blijkt Uit de medewerkerstevredenheidsonderzoeken die regelmatig gehouden worden. In 2015 is het college vanuit “het beste werkgeversonderzoek” verkozen tot beste onderwijswerkgever en behaalden we de 6de plaats van beste werkgevers in het land. Het Koning Willem I College hecht veel belang aan de kwaliteit van de medewerkers. Zij worden beschouwd als professionals en krijgen optimale kansen om zich (verder) te ontwikkelen.

Onze Missie
Het succes van de student is de reden van ons bestaan

Onze Visie
Gewoon een goede school

Onze Kernwaarden
· Wij zijn een community college
· Wij spreken alle talenten aan
· Wij voeden creatief denken
· Wij verleggen grenzen
· Wij gaan voor een betere wereld
 
Bijzonderheden

Vacature

Functietitel
Leraar Bouw-, Elektro- en Installatietechniek 
Plaatsingsdatum
12-9-2018
Met ingang van
01-12-2018
Soort vacature
parttime/fulltime
FTE
0,8
Aantal uren
17,6
Omschrijving
Heb jij het vermogen om onze studenten van de opleidingen Service Medewerker Gebouwen en Allround Ondernemer Vakkracht Klussenbedrijf. te boeien en te enthousiasmeren voor het vak van allround onderhouds- en klussenmonteur? Ben jij pedagogisch onderlegd en een echte teamspeler? Dan kan de functie van Leraar Bouw-, Elektro- en Installatietechniek de juiste stap in jouw loopbaan zijn.

In 2017 is het Koning Willem I College uitgeroepen tot ‘meest ideale mbo-leeromgeving’. Ook de afdeling Bouw-infra, Architectuur en Meubeldesign (BAM) is trots dat zij een bijdrage hebben mogen leveren aan dit resultaat. De standplaats van de functionaris betreft de afdeling Bouw-Infra, Architectuur & Meubeldesign, maar hij / zij voert de werkzaamheden tevens uit op de Academie Orde & Veiligheid. De Academie verzorgt een speciaal voortraject voor zowel Defensie als de Politie. De Defensietak (Veiligheid en Vakmanschap, BOL 2 en 3) biedt zowel een voortraject aan voor grondsoldaten als een aantal technische vakrichtingen binnen Defensie. Zij krijgen een aanstellingsgarantie van Defensie indien zij de opleiding succesvol afronden.

Voor deze opleiding zijn wij in verband met groei van het aantal studenten op zoek naar een vakkundige en enthousiaste Leraar Bouw-, Elektro- en Installatietechniek. 
 
Taakomschrijving
- De leerlingen op een plezierige en effectieve wijze lesgeven, afgestemd op hun opleiding (BBL / BOL op niveau 2 en 3), leerwensen en beginniveau.
- Het begeleiden van leerlingen op school en/of in de praktijk.
- Het samenstellen van leer- en oefenmateriaal en van de les- en leermethode, alsmede de begeleiding en beoordeling van werkstukken en afstudeerprojecten.
- Het leveren van een bijdrage aan het samenstellen van onderwijsprogramma’s, het ontwikkelen van voorstellen voor (onderwijs)vernieuwing en de advisering van het management op dat gebied.
- Een bijdrage leveren aan de afstemming van het proces m.b.t. toetsing en examinering alsmede het leveren van een bijdrage aan de toetsontwikkeling.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Kennis
- Algemene theoretische kennis en kennis van de praktijk van de opleiding.
- Algemene kennis van didactische methoden en technieken.
- Ruime kennis en ervaring van de bouw-, elektro- en installatietechniek of de bereidheid om zich verder te bekwamen in één van deze technieken (indien de kennis niet aanwezig is).
- Inzicht in taak, organisatie en werkwijze van de onderwijsinstelling. 

Vaardigheden
- Vaardig in het motiveren van leerlingen en het opzetten van onderwijsprogramma's.
- Vaardig in het signaleren van veranderende onderwijsvragen.
- Vaardig in het toepassen van diverse didactische methoden en techniek.

Opleidingseisen
- Afgeronde tweedegraads lerarenopleiding in relevante richtin, zoals de PTH.
- Hbo-diploma (bijvoorbeeld Hogere Installatietechniek, Elektrotechniek of Bouwtechniek) in relevante richting aangevuld met een pedagogisch didactisch getuigschrift (PDG) of de bereidheid om dit te behalen.
- Kandidaten die bezig zijn met een relevante lerarenopleiding, en deze binnen twee jaar zullen voltooien, worden tevens uitgenodigd om te solliciteren.

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB of 9
Arbeidsvoorwaarden
- Het maximum salaris voor een bevoegde leraar bedraagt € 4019,- bruto op basis van een fulltime aanstelling.
- Indien er sprake is van een ontwikkeltraject tot Leraar Bouw-, Elektro- en Installatietechniek dan bedraagt het maximale aanvangssalaris € 3610,- bruto op basis van een fulltime aanstelling (schaal 9).
- Verder biedt het Koning Willem I College opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en kan er gerekend worden op goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een aantrekkelijke vakantieregeling en een eindejaarsuikering.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op een nader te bepalen datum.
 
Informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Erwin Brouwer (afdelingsdirecteur) via telefoonnummer 073-6249522.
 
Reageren
Via de knop 'Solliciteer' voor 1 november 2018.
Te richten aan:
Dienst HRM
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.