Vacature Groepsleerkracht groep 6 in Haarlem

Onderwijs

Over Prof. Dr. Gunningschool SO

Naam school
Prof. Dr. Gunningschool SO
Contactpersoon
Mevr. Kousbroek
Plaats
Haarlem
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Speciaal (Basis) Onderwijs
Beschrijving
De Prof. Dr. Gunningschool SO in Haarlem-Noord is een school voor basisonderwijs voor kinderen die door gedrags-, opvoedings- en/of ontwikkelingsproblemen zijn vastgelopen in het reguliere onderwijs. De school telt gemiddeld 60 leerlingen. De afdeling speciaal onderwijs (SO) is er voor kinderen van 5 tot 13 jaar. Door veiligheid, zorg en structuur te bieden, creëert de school een optimale leeromgeving die ervoor zorgt dat de leerlingen zo goed mogelijk functioneren in de maatschappij en het vervolgonderwijs.

De Prof. Dr. Gunningschool SO Dunamare Onderwijsgroep bestaat uit 24 middelbare scholen in de regio Haarlem, Haarlemmermeer en Velsen met een uitstapje naar Harlingen en Uithoorn, ieder met een eigen identiteit en een grote mate van zelfstandigheid. Het onderwijsaanbod is rijk geschakeerd, van praktijkschool tot gymnasium. Wat deze 24 scholen delen zijn belangrijke ambities: het beste halen uit iedere leerling, individuele talenten in de volle breedte ontwikkelen en van iedere leerling een echte wereldburger maken.
 
Bijzonderheden
De scholen van Dunamare Onderwijsgroep bieden:
  • gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • intensieve begeleiding van nieuwe collega’s; 
  • ruime scholingsmogelijkheden via o.a. de Dunamare Academie;
  • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • aandacht voor vitaliteit door middel van onze vitaliteitsregeling en een (vrijwillige) vitaliteitsscan.

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht groep 6 
Plaatsingsdatum
11-9-2018
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0
Omschrijving

De Gunningschool SO biedt leerlingen van 5 tot 13 jaar met een gedragsprobleem en/of stoornis een optimale leeromgeving. Dat doen we door veiligheid, zorg en structuur te bieden en onze leerlingen te helpen groeien naar een niveau waarop zij zo goed mogelijk functioneren in het vervolgonderwijs.
 
Door het creëren en handhaven van veiligheid, geborgenheid en structuur doen kinderen positieve ervaringen op. Naast discipline zijn ook tolerantie en acceptatie belangrijk.
Wij leren kinderen omgaan met wie ze zijn en wat ze kunnen, door het stimuleren van zelfreflectie, het ontwikkelen van een reëel zelfbeeld en een goed gevoel van eigenwaarde.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
Pabo
Functie-eisen

Wij zoeken enthousiaste, creatieve en flexibele collega’s die na een gedegen inwerkperiode zelfstandig de groep 6 kunnen draaien.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Het is een fulltime functie (40 uur per week) bij een betrokken en gezellig team. Het salaris is, afhankelijk van opleiding en ervaring, schaal LB cao PO. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao PO. Binnen onze organisatie zijn goede mogelijkheden voor ontwikkeling, extern en intern via de Dunamare Academie.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor meer informatie over de functie en de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Barbara de Munnik. Zij is te bereiken via 06 46227745 of b.demunnik@gunningschool-so.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.