Vacature Leerkracht basisonderwijs regio Utrecht in Hilversum

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Hilversum

Naam school
DIT IS WIJS Hilversum
Contactpersoon
Mevr. Tessa
Plaats
Hilversum
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
DIT IS WIJS verzorgt vervanging vanaf één dag in het onderwijs. Wij hebben een gevarieerd aanbod van uiteenlopende opdrachten binnen het onderwijs en dat biedt veel kansen! Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich binnen onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. 

Wat biedt DIT IS WIJS jou?
  • Mogelijkheid tot een contract op basis van een vast aantal uren;
  • Een persoonlijke coach waarbij je altijd terecht kunt;
  • Gratis trainingen, intervisies en workshops om je te blijven ontwikkelen als onderwijsprofessional;
  • Mogelijkheid tot een vaste aanstelling bij een schoolbestuur;
  • De match tussen jou en een school die echt bij jou past;
  • Volledige reiskostenvergoeding (tot €40,- per dag);
  • Flexibel en onbeperkt ingezet worden gedurende 5,5 jaar;
  • Hulp bij huisvesting en vervoer zijn bespreekbaar;
  • Via onze Brede School kun je bovendien leuke workshops geven als afwisseling op je dagelijkse lessen.

 

Vacature

Functietitel
Leerkracht basisonderwijs regio Utrecht 
Plaatsingsdatum
10-9-2018
Met ingang van
10-9-2018
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
1
Omschrijving
Kriebelt het bij jou om aan de slag te gaan op een nieuwe school? Ben jij benieuwd wat de opties zijn? Dan ben je bij DIT IS WIJS aan het goede adres. Wij staan voor het ontzorgen van docenten in het zoeken naar een nieuwe onderwijs uitdaging. Dit betekent dat we voor jou aan de slag gaan om de school te zoeken die past bij jouw werkwensen. Wil je 3 dagen in de week een groep 4 maximaal 30 minuten van je huis? Wil je werken op een Montessorischool in de buurt van Utrecht? Of wil je kijken of het speciaal onderwijs wat voor je is? Wat je werkwens ook is, wij gaan samen kijken welke mogelijkheden er zijn. Zo kan je zelfs in een jaar op meerdere scholen werken. Dit is natuurlijk een grote stap, maar hier sta je niet alleen in. Zo heb je de beschikking over een coach en kan je vrijblijvend deelnemen aan cursussen en trainingen die DIT IS WIJS biedt. Geïnteresseerd? Reageer op deze vacature en kom met ons in gesprek!

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Jij bent (bijna) in het bezit van een PABO diploma en bent klaar voor een nieuwe uitdaging binnen het onderwijs. Jij hebt een goede dosis enthousiasme en staat open om jezelf te ontwikkelen. Je woonachtig in de regio Hilversum, Utrecht of Flevoland of bent bereid hier naartoe te reizen.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Binnen DIT IS WIJS vinden wij de professionele ontwikkeling van leerkrachten zeer belangrijk. Om deze ontwikkeling van leerkrachten te stimuleren bieden wij gratis trainingen en workshops aan en krijg je persoonlijke begeleiding van een coach. DIT IS WIJS biedt jou de unieke kans om binnen te kijken op verschillende scholen. Je wordt ingeschaald op basis van je ervaring binnen en buiten het onderwijs. Daarnaast ontvang je een volledige reiskostenvergoeding en biedt DIT IS WIJS een voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Na een eerste screening op basis van je cv, krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Hilversum. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Tessa van Tent.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.