Vacature Docent Nederlands/NT2 in Amsterdam

Onderwijs

Over DENISE

Naam school
DENISE
Contactpersoon
Mevr. A. Alkemade
Plaats
Amsterdam
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
De Nieuwe Internationale School van Esprit (DENISE) biedt algemeen toegankelijk internationaal onderwijs van hoge kwaliteit vanuit de realiteit van nu en de collectieve verantwoordelijkheid voor de toekomst van de wereld waarin wij leven.

DENISE wil dit bereiken door het aanbieden van breed internationaal onderwijs en tevens een goede basis bieden voor het opgroeien in de Nederlandse samenleving. In ons onderwijs heeft de school gekozen voor het International Primary Curriculum (IPC) en het International Middle Years Curriculum (IMYC) als voorbereiding voor MAVO, HAVO of het International Baccalaureate (IB) diploma. Op onze website en in de schoolgids vindt u achtergronden over de visie en structuur van de school.

DENISE is geaccrediteerd als IB World School. In schooljaar 2018-2019 start het IB Diploma Programma. Het IB programma is een geheel Engelstalig programma. Het IB bereidt leerlingen voor op een universitaire vervolgstudie.
 

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands/NT2 
Plaatsingsdatum
7-9-2018
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8
Omschrijving
DOCENT NEDERLANDS/NT2 voor 0,8 fte

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
De vacature Docent Nederlands/NT2
U wordt onderdeel van een professioneel en enthousiast team. U  krijgt de ruimte om uw eigen verantwoordelijkheid te pakken met de expertise die u ons biedt. Een DENISE docent is international minded, gericht op taalontwikkeling, kan leermateriaal arrangeren, kan en wil differentiëren, staat open voor samenhangend onderwijs, onderschrijft het IPC/IMYC/IB en is mentor.

Als docent op DENISE bouwt u mee aan de missie en visie van de school. U verzorgt lessen van hoge kwaliteit en u weet onze leerlingen te boeien en inspireren. U bent collegiaal, flexibel, innovatief en een meerwaarde voor de school in opbouw. We zoeken een (minimaal tweedegraads) bevoegd docent, die in staat is ons team te versterken en die niet hecht aan een vast(staande) structuur, maar in staat is mee te bewegen met onze school.

Wij bieden:
  • Aanstelling in schaal LB (maximaal € 4.071,- per maand) conform CAO-VO;
  • 8% vakantiegeld en 7,4% eindejaarsuitkering;
  • Daarnaast heeft Esprit Scholen diverse aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals: Bedrijfsfitness Plan, Fietsregeling, fiscaal vriendelijk een weekendje weg en fiscaal vriendelijk een maaltijd box bestellen;
  • Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden is te vinden op de website Informatie voor Medewerkers.
Voor meer informatie over bovenstaande kunt u contact opnemen met Luc Sluijsmans (teamleider VO) via 020 4802700. 
Tevens verwijzen wij u naar onze website: http://denise.espritscholen.nl/home/ 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling tot 31 juli 2019. Bij goed functioneren bestaat de mogelijkheid tot een aanstelling voor onbepaalde tijd. Salariëring vindt plaats conform de CAO-VO.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
U kunt tot en met 28 september 2018 op deze vacature reageren.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.