Vacature leerkracht gezocht voor een bovenbouwgroep in Capelle aan den IJssel

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Den Haag

Naam school
DIT IS WIJS Den Haag
Contactpersoon
Mevr. Rachida El Hassnaoui
Plaats
Capelle aan den IJssel
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving

DIT IS WIJS verzorgt vervanging vanaf één dag in het onderwijs. Dit betekent dat wij werken met een invalpool, maar ook opdrachten verzorgen voor de langere termijn. Wij hebben hierdoor een gevarieerd aanbod van uiteenlopende opdrachten binnen het onderwijs en dat biedt veel kansen! Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich binnen onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. Ontwikkeling is een belangrijke pijler binnen DIT IS WIJS en daar investeren wij dan ook graag in. Naast interne coaching worden er ook met regelmaat intervisie bijeenkomsten georganiseerd, zodat je kunt blijven doorgroeien. Samen zijn wij WIJS!
 

 

Vacature

Functietitel
leerkracht gezocht voor een bovenbouwgroep 
Plaatsingsdatum
6-9-2018
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
nvt
Omschrijving

Heb jij een hart voor kinderen en heb jij een goed gevulde rugzak om de leerlingen van groep 8 uit te dagen? Dan zoeken wij jou!

Voor een katholieke basisschool in Den Haag zijn wij voor het schooljaar 2018/2019 op zoek naar een leerkracht die fulltime/parttime voor de klas wil staan. Voor de school is het belangrijk dat de sfeer goed is en dat een ieder elkaar respecteert. Jij als leerkracht zorgt ervoor dat je een goede relatie opbouwt met de leerlingen en daarnaast zorg je ook voor een goede relatie tussen de leerlingen zelf. Omdat dit voor de kinderen het laatste schooljaar is op de basisschool, bereid je hen voor op het voortgezet onderwijs. 

Ben jij iemand die geen uitdaging uit de weg gaat? Reageer dan meteen!

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Je bent in het bezit van een pabo-diploma, je hebt ervaring in de bovenbouw. Je bouwt in korte tijd een goede band met de leerlingen op en zorgt voor rust en regelmaat binnen de groep. Je zorgt voor een creatieve insteek van je lessen door middel van materialen toe te passen.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
N.V.T.
Arbeidsvoorwaarden
Binnen DIT IS WIJS vinden wij de professionele ontwikkeling van leerkrachten zeer belangrijk. Je krijgt gratis workshops en trainingen om je te blijven ontwikkelen en krijg je persoonlijke begeleiding van een coach. DIT IS WIJS biedt jou de unieke kans om binnen te kijken op verschillende scholen. Je wordt ingeschaald op basis van je ervaring binnen en buiten het onderwijs. Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding en mag je gebruik maken van de DIT IS WIJS voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Na het opsturen van je cv, bellen wij je op voor een telefonische screening. Als je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek bespreken we daarin jouw wensen en mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Anguli Letterboom

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.