Vacature Leraar of lerares gezocht voor groep 5 in de Regio van Den Haag in Capelle a...

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Den Haag

Naam school
DIT IS WIJS Den Haag
Contactpersoon
Mevr. Rachida El Hassnaoui
Plaats
Capelle aan den IJssel
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving

DIT IS WIJS verzorgt vervanging vanaf één dag in het onderwijs. Dit betekent dat wij werken met een invalpool, maar ook opdrachten verzorgen voor de langere termijn. Wij hebben hierdoor een gevarieerd aanbod van uiteenlopende opdrachten binnen het onderwijs en dat biedt veel kansen! Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich binnen onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. Ontwikkeling is een belangrijke pijler binnen DIT IS WIJS en daar investeren wij dan ook graag in. Naast interne coaching worden er ook met regelmaat intervisie bijeenkomsten georganiseerd, zodat je kunt blijven doorgroeien. Samen zijn wij WIJS!
 

 

Vacature

Functietitel
Leraar of lerares gezocht voor groep 5 in de Regio van Den Haag 
Plaatsingsdatum
5-9-2018
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
nvt
Omschrijving

Kan jij je nog herinneren toen je een jaar of 9 was en je de tafels tot en met 10 uit je hoofd moest leren. Heel de dag oefenen, waar je ook was, zelfs op het toilet hing een briefje met de tafels erop om te kunnen oefenen. Want aan het eind van groep 5 moest je de tafels uit je hoofd kennen, net als de provincies van Nederland.

Weet jij als geen ander dit goed over te brengen op de leerlingen en hun aandacht goed vast te houden op pedagogisch niveau als didactisch niveau. Dan ben jij de aangewezen leraar of lerares die wij zoeken.

Deze katholieke school in de regio van Den Haag vindt het belangrijk dat ieder kind de zorg krijgt die het nodig heeft voor een goede ontwikkeling. Verder zijn veiligheid, samenwerking, zelfstandigheid en communicatie kernwaarden waar zij voor staan.

Eisen

Functie-eisen

Ben jij in het bezit van een pabo-diploma. Heb jij kennis van diverse leerlijnen en heb je relevante ervaring in het basisonderwijs. Ben je iemand die zorg voor rust en regelmaat en is de middenbouw bekend terrein voor jou. Solliciteer dan direct hieronder!

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
N.V.T.
Arbeidsvoorwaarden
Binnen DIT IS WIJS vinden wij de professionele ontwikkeling van leerkrachten zeer belangrijk. Om deze ontwikkeling van leerkrachten te stimuleren bieden wij gratis trainingen en workshops aan en krijg je persoonlijke begeleiding van een coach. DIT IS WIJS biedt jou de unieke kans om binnen te kijken op verschillende scholen. Je wordt ingeschaald op basis van je ervaring binnen en buiten het onderwijs. Daarnaast ontvang je een volledige reiskostenvergoeding en biedt DIT IS WIJS een voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Na een eerste screening op basis van je cv en motivatie, krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Capelle a/d IJsel. 
Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Anguli Letterboom

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.