Vacature Leuke meester of juf voor Groep 3 in de regio van Den Haag in Capelle aan de...

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Den Haag

Naam school
DIT IS WIJS Den Haag
Contactpersoon
Mevr. Rachida El Hassnaoui
Plaats
Capelle aan den IJssel
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving

DIT IS WIJS verzorgt vervanging vanaf één dag in het onderwijs. Dit betekent dat wij werken met een invalpool, maar ook opdrachten verzorgen voor de langere termijn. Wij hebben hierdoor een gevarieerd aanbod van uiteenlopende opdrachten binnen het onderwijs en dat biedt veel kansen! Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich binnen onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. Ontwikkeling is een belangrijke pijler binnen DIT IS WIJS en daar investeren wij dan ook graag in. Naast interne coaching worden er ook met regelmaat intervisie bijeenkomsten georganiseerd, zodat je kunt blijven doorgroeien. Samen zijn wij WIJS!
 

 

Vacature

Functietitel
Leuke meester of juf voor Groep 3 in de regio van Den Haag 
Plaatsingsdatum
5-9-2018
Met ingang van
n.v.t
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
nvt
Omschrijving

Vind jij het ook zo leuk om die trotse snoetjes te zien van de kinderen in groep 3? Wat gaat het snel! Al in de eerste schoolweek leren de kinderen eenvoudige drieletterwoordjes lezen. In het begin gaat dat nog letter voor letter, klank voor klank, maar tegen de herfstvakantie lezen de kinderen korte woordjes al vloeiend.

Voor deze multiculturele school zijn wij op zoek naar een leuke juf of meester die heel goed kan differentiƫren en de lessen met plezier invult. Vind jij daarnaast de samenwerking tussen leerling, ouder en school heel belangrijk en word jij er blij van als je ziet dat jouw kinderen zich zo snel ontwikkelen in een korte tijd. Dit is een multiculturele school met een klas van 20 tot 28 leerlingen.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer direct!

Eisen

Functie-eisen
Je bent in het bezit van een pabo-diploma. Je hebt een positieve instelling en je bent in staat snel een band op te bouwen met je leerlingen. Verder ben je fulltime of alleen de dinsdag beschikbaar en bent woonachtig in de regio Den Haag of bereid hierheen te reizen.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
N.V.T.
Arbeidsvoorwaarden
DIT IS WIJS biedt gratis trainingen, intervisies en workshops om je te blijven ontwikkelen als onderwijsprofessional en een persoonlijke coach die standby staat om jou te voorzien van tips & tricks. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding. Je maakt aanspraak op de DIT IS WIJS voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Na een eerste screening op basis van cv krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Capelle a/d IJssel. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Anguli Letterboom

Ben jij geĆÆnteresseerd en wil jij begeleid worden tijdens jouw loopbaan? Wacht niet langer en solliciteer direct!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.