Vacature Docent Nederlands in Raalte

Onderwijs

Over Carmel College Salland

Naam school
Carmel College Salland
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Raalte
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over het Carmel College Salland vind je op: www.carmelcollegesalland.nl.

Carmel College Salland is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 
Plaatsingsdatum
4-9-2018
Met ingang van
03-09-2018
Referentienummer
3078
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6 - 0,6
Omschrijving
Ben jij tweedegraads docent Nederlands (of in opleiding hiervoor) die zich met een team van betrokken collega's wil inzetten voor goed onderwijs in Raalte? Past lesgeven aan vmbo-leerlingen goed bij jou? Dan maken wij graag kennis met je!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen Nederlands aan leerlingen van het vmbo. 

Jouw profiel
Je beschikt over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak Nederlands. Ook kandidaten die in de afrondende fase van hun studie zitten zijn van harte welkom om te solliciteren. 

Jouw werkplek
Op de locatie Florens Radewijnsstraat zijn het vmbo en het praktijkonderwijs gevestigd. Het vmbo kent drie leerwegen: basis beroepsgerichte leerweg, kader beroepsgerichte leerweg en gemengd theoretische leerweg.
Het praktijkonderwijs kenmerkt zich door een breed aanbod van theorie- en praktijkvakken in de onderbouw. In de bovenbouw maken cursussen en de stage een belangrijk deel uit van het lesprogramma. Doelstelling van de school is leerlingen te kwalificeren voor de arbeidsmarkt.
Onze school staat midden in de samenleving. We willen voor onze leerlingen het best denkbare onderwijs realiseren. Onderwijs dat onze leerlingen voorbereidt op hun toekomst.
 
Carmel College Salland in Raalte is een brede scholengemeenschap met bijna 2.700 leerlingen, ruim 300 medewerkers. Een school waar volop mogelijkheden zijn om in gezamenlijkheid verder te bouwen aan het onderwijs. We bieden praktijkonderwijs, vmbo basis, kader en gemengd theoretische leerweg, havo, atheneum en gymnasium. In leerjaar drie en vier bieden wij het profiel "Dienstverlening en Producten" aan. De sector bedrijfsvoering ondersteunt op het gebied van financiën en beheer, P&O, ICT, communicatie, kwaliteitszorg, huisvestings- en facilitaire zaken.

Ons aanbod
Het betreft een parttime baan van 0,6 fte, tijdelijk ter vervanging wegens ziekte tot vermoedelijk eind 2018.
De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.071 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). Dit salaris is conform de CAO VO, inclusief een verhoging van 2,35%.
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Carmel College Salland maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: Inga Lokate
Functie: Teamleider
Telefoon: 0572 - 34 85 00

Solliciteren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk.
Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.071,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.