Vacature Parttime groepsleerkracht groep 6 SBO in Capelle aan den IJssel

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Den Haag

Naam school
DIT IS WIJS Den Haag
Contactpersoon
Mevr. Rachida El Hassnaoui
Plaats
Capelle aan den IJssel
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving

DIT IS WIJS verzorgt vervanging vanaf één dag in het onderwijs. Dit betekent dat wij werken met een invalpool, maar ook opdrachten verzorgen voor de langere termijn. Wij hebben hierdoor een gevarieerd aanbod van uiteenlopende opdrachten binnen het onderwijs en dat biedt veel kansen! Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich binnen onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. Ontwikkeling is een belangrijke pijler binnen DIT IS WIJS en daar investeren wij dan ook graag in. Naast interne coaching worden er ook met regelmaat intervisie bijeenkomsten georganiseerd, zodat je kunt blijven doorgroeien. Samen zijn wij WIJS!
 

 

Vacature

Functietitel
Parttime groepsleerkracht groep 6 SBO 
Plaatsingsdatum
4-9-2018
Soort vacature
parttime/fulltime
FTE
nvt
Omschrijving

Voor een basisschool binnen het speciaal basisonderwijs zijn we op zoek naar een leerkracht voor groep 6. De opdracht start eind augustus en loopt in eerste instantie tot aan de voorjaarsvakantie, met kans op verlenging tot aan de zomervakantie. De school is op zoek naar een leerkracht voor de dinsdag, woensdag en donderdagen.

De groep 6 betreft een kleine groep met leerlingen met leerproblematiek. De leerlingen binnen deze groep hebben behoefte aan een leerkracht die duidelijkheid en structuur kan bieden.

Heb jij (bij voorkeur) ervaring en/of affiniteit binnen het speciaal basisonderwijs en met deze doelgroep, bied jij leerlingen structuur en duidelijkheid en ben jij op de donderdagen en vrijdagen (om de week) beschikbaar? Solliciteer dan direct.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Je bent in het bezit van een pabo-diploma en je hebt bij voorkeur ervaring binnen het speciaal basisonderwijs. Je hebt een positieve instelling en je bent in staat snel een band op te bouwen met leerlingen. Je bent pedagogisch sterk en weet de leerlingen structuur/duidelijkheid te bieden. Je bent woonachtig in de regio Den Haag/Rotterdam of bereid hierheen te reizen. Daarnaast ben je beschikbaar op dinsdag tot donderdag 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
N.V.T.
Arbeidsvoorwaarden
 DIT IS WIJS biedt gratis trainingen, intervisies en workshops om je te blijven ontwikkelen als onderwijsprofessional en een persoonlijke coach die standby staat om jou te voorzien van tips & tricks. Daarnaast maak je kans op een vast contract en ontvang je een volledige reiskostenvergoeding van €0.19 per km (tot € 40,- per dag). Je maakt aanspraak op de DIT IS WIJS voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen. Via onze Brede School kun je bovendien leuke workshops geven als afwisseling op je dagelijkse lessen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Na een eerste screening op basis van cv krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Capelle aan den IJssel. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Anguli Letetrboom.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.