Vacature Leuke juf of meester voor de bovenbouw regio Den Haag in Capelle aan den IJs...

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Den Haag

Naam school
DIT IS WIJS Den Haag
Contactpersoon
Mevr. Rachida El Hassnaoui
Plaats
Capelle aan den IJssel
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving

DIT IS WIJS verzorgt vervanging vanaf één dag in het onderwijs. Dit betekent dat wij werken met een invalpool, maar ook opdrachten verzorgen voor de langere termijn. Wij hebben hierdoor een gevarieerd aanbod van uiteenlopende opdrachten binnen het onderwijs en dat biedt veel kansen! Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich binnen onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. Ontwikkeling is een belangrijke pijler binnen DIT IS WIJS en daar investeren wij dan ook graag in. Naast interne coaching worden er ook met regelmaat intervisie bijeenkomsten georganiseerd, zodat je kunt blijven doorgroeien. Samen zijn wij WIJS!
 

 

Vacature

Functietitel
Leuke juf of meester voor de bovenbouw regio Den Haag 
Plaatsingsdatum
3-9-2018
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
nvt
Omschrijving

Vind jij het belangrijk dat, naast rekenen, taal en lezen, ook aandacht is voor het talent van de kinderen? Dan past deze school helemaal bij jou!

Voor deze 2 leuke scholen zijn wij op zoek naar een juf of meester voor groep 6. Dit zijn scholen met vernieuwend onderwijs en waar, naast rekenen taal en lezen, veel aandacht besteed wordt aan de wereld om je heen door te ontdekken en te verkennen. Maar ook hoe je om gaat met elkaar, samenwerkt, beslissingen neemt en hoe je ideeën deelt.

Want kan jij je nog herinneren dat je naar de bovenbouw ging voor het eerst en dat je allerlei sommen leerde die je ouders best wel lastig vonden om te maken? Zo leuk om te zien dat de kinderen dan extra glunderen van trots dat zij het zelfs beter weten dan volwassenen.

Kan jij niet wachten om samen te werken met de leerlingen van groep 6,7 of 8 om ze te laten stralen van trots? Solliciteer dan direct hieronder!

Eisen

Functie-eisen
Ben je in het bezit van een pabo-diploma en weet je als geen ander hoe je de aandacht goed kan verdelen over de leerlingen zodat niemand aandacht te kort komt. Met andere worden kan je goed differentiëren. Vind je het leuk om nauw samen te werken met collega’s en ouders van de leerlingen en ben je fulltime beschikbaar, woonachtig tussen Den Haag en Rotterdam of bereik om een stukje te reizen.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
N.V.T.
Arbeidsvoorwaarden
DIT IS WIJS biedt gratis trainingen, intervisies en workshops om je te blijven ontwikkelen als onderwijsprofessional en een persoonlijke coach die standby staat om jou te voorzien van tips & tricks. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding. Je maakt aanspraak op de DIT IS WIJS voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Na een eerste screening op basis van cv krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Capelle a/d IJssel. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Anguli Letterboom

Ben jij geïnteresseerd en wil jij begeleid worden tijdens jouw loopbaan? Wacht niet langer en solliciteer direct!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.