Vacature Leraar bovenbouw in regio Den Haag in Den Haag

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Brede School Den Haag

Naam school
DIT IS WIJS Brede School Den Haag
Contactpersoon
Mevr. Rachida El Hassnaoui
Plaats
Den Haag
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
DIT IS WIJS Brede School verzorgt voor een groot aantal scholen in het Primair en Voortgezet Onderwijs diverse workshops waarbij de nadruk ligt op talentontwikkeling. Deze workshops vinden op verschillende locaties plaats waardoor je ervaring kunt op doen met verschillende typen onderwijs. Omdat ontwikkeling een belangrijke pijler is binnen DIT IS WIJS Brede School investeren wij hier graag in. Ook in onze eigen docenten. Naast interne coaching worden er ook met regelmaat intervisie bijeenkomsten georganiseerd, zodat je kunt blijven doorgroeien. Naast een uitdagende en inspirerende werkomgeving bieden wij tevens een salaris dat marktconform is en afhankelijk van leeftijd en ervaring. 

Bijzonderheden

Vacature

Functietitel
Leraar bovenbouw in regio Den Haag 
Plaatsingsdatum
31-8-2018
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1.0 fte
Omschrijving

Heb jij passie voor het basisonderwijs? Ben jij super gemotiveerd om het schooljaar 2018/2019 goed te starten? Voor het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar leerkrachten die graag voor een groep 7 willen staan. Durf jij het aan?

Voor een basisschool in Den Haag zijn wij op zoek naar een leerkracht die parttime/fulltime voor de klas wil staan. Als leerkracht ben jij in staat om een goede relatie op te bouwen en weet je de kinderen te motiveren en te enthousiasmeren. De kinderen weten wat ze van jou kunnen verwachten. Op de school heerst een prettige sfeer. Het team is gemotiveerd en zet zich in voor de kwaliteit van het onderwijs.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Je bent in het bezit van een pabo-diploma, je bent een echte bovenbouw-leerkracht. Je bent vakbekwaam en staat stevig in je schoenen.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
N.V.T.
Arbeidsvoorwaarden
Binnen DIT IS WIJS vinden wij de professionele ontwikkeling van leerkrachten zeer belangrijk. Om deze ontwikkeling van leerkrachten te stimuleren bieden wij gratis trainingen en workshops aan en krijg je persoonlijke begeleiding van een coach. DIT IS WIJS biedt jou de unieke kans om binnen te kijken op verschillende scholen. Je wordt ingeschaald op basis van je ervaring binnen en buiten het onderwijs. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding en biedt DIT IS WIJS een voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Na een eerste screening op basis van het cv krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Capelle aan den IJssel. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Anguli Letterboom.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.