Vacature Leerkrachten Middenbouw in Amsterdam

Onderwijs

Over De Poolster

Naam school
De Poolster
Contactpersoon
Mevr. Conny van Coesant
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Dalton
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Innoord is het bestuur van alle zestien openbare basisscholen die Amsterdam-Noord rijk is. De stichting is verantwoordelijk voor het onderwijs aan ruim 4000 kinderen.
Innoord, voorheen Stichting Openbaar Onderwijs Noord, is voortgekomen uit het stadsdeel Amsterdam-Noord. Tot 2008 lag het schoolbestuur van de openbare basisscholen in Amsterdam-Noord in handen van het stadsdeel. Het jaar ervoor had de stadsdeelraad van Amsterdam-Noord besloten om het basisonderwijs te verzelfstandigen in de vorm van een bestuurscommissie. Daarom werd vanaf 1 januari 2008 de Bestuurscommissie Openbaar Primair Onderwijs Amsterdam-Noord eindverantwoordelijk voor het onderwijs dat in de openbare scholen wordt verzorgd. Door de oprichting van een aparte stichting op 30 december 2010 heeft het schoolbestuur een onafhankelijkere positie gekregen. Vanaf 2 juni 2017 zijn we verder gegaan onder de naam Innoord.

De stichting is onderdeel van de Federatie Openbaar Primair Onderwijs Amsterdam. Ook Amsterdam West Binnen de Ring (AWBR), Samen tussen Amstel en IJ (STAIJ), Stichting Sirius, Stichting Openbaar Onderwijs aan de Amstel en Stichting Westelijke Tuinsteden (STWT) zijn lid van deze federatie.

Visie
Ieder kind heeft een talent en elk talent is even belangrijk. Ongeacht afkomst, cultuur, IQ, opvoeding of geloof. Het is de kunst dat talent te vinden en tot bloei te laten komen. En dat talent te versterken. Dat schept zelfvertrouwen, zelfstandigheid en zelfbewustzijn. En dat positieve zelfbeeld zorgt later voor actieve wereldburgers die volwaardig meedoen in de maatschappij.

Missie
De toekomst voorbereiden op onze leerlingen. Dit klinkt misschien wat vreemd, maar het is vooral een statement. We willen ermee zeggen dat we met ons onderwijs invloed willen uitoefenen op de toekomt. Kinderen zijn de toekomst.
 

Vacature

Functietitel
Leerkrachten Middenbouw 
Plaatsingsdatum
31-8-2018
Met ingang van
Z.s.m.
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4 - 1,0 Wtf
Omschrijving
INFORMATIE SCHOOL
De Poolster is een Daltonschool in Amsterdam Noord. Ons onderwijsvisie is verweven met de Daltonprincipes en onze missie is “Ieder kind is een ster op De Poolster”. Hierbij staan vooral de eigen ontwikkel- en leerdoelen centraal.
Wij willen de leerlingen een zo breed mogelijk onderwijsaanbod geven en zijn altijd op zoek naar mogelijkheden en werkvormen om dit te kunnen bieden. Zo beschikken wij over een groene buitenruimte waar wij ook buitenlessen verzorgen.
Onze leerkrachten weten dat zij elke dag bezig zijn met nog beter onderwijs geven aan de leerlingen. Dit doen zij niet alleen maar met elkaar.
 
 
INFORMATIE VACATURE
  • Wij zijn op zoek naar een leerkrachten  voor de middenbouw.
  • De vacatures zijn voor 1,0 fte en 0,4Fte.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
FUNCTIE-EISEN & SPECIFIEKE COMPETENTIES
Wij zijn op zoek naar een leerkracht die een Daltoncertificaat heeft. Mocht dit niet het geval zijn maar het Daltononderwijs is voor jou wel heel aantrekkelijk dan kijken wij samen of wij binnen het jaar zien of Daltononderwijs bij jou past. Daarna is er een verplichting om het Daltoncertificaat te halen.
Wij werken met de methodiek van Stichting LeerKRACHT. Het team is eigenaar van de ontwikkelingen op school. Wij verwachten als je bij ons komt werken dat je je volledig inzet bij deze manier van werken en vergaderen. Gezamenlijke lesvoorbereidingen en lesbezoeken horen daar ook bij.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LA / L10
Arbeidsvoorwaarden
Inschaling en arbeidsvoorwaarden conform de nieuwe CAO PO, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden van Innoord!

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
AANVULLENDE INFORMATIE
Mocht je interesse hebben maar toch nog behoefte aan meer informatie, neem dan contact op met de school, telefoonnummer: 020-6315870 en vraag naar de directeur Conny van Coesant of de locatieleider Fatima Salmoun.
 
 
SOLLICITEREN
Reactietermijn: uw sollicitatie, een motivatie brief en CV, ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk.
De sollicitatie kan gericht worden aan: Conny van Coesant, directeur 
Wijze van solliciteren graag per e-mail aan: c.vancoesant@innoord.nl
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.