Vacature Instructeur Service en onderhoud in Helmond

Onderwijs

Over ROC Ter AA

Naam school
ROC Ter AA
Contactpersoon
Mevr. Loes Vromen
Plaats
Helmond
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Beschrijving

ROC Ter AA is een regionaal opleidingencentrum met de hoofdvestiging in Helmond.

ROC Ter AA realiseert beroepsonderwijs, volwassenenonderwijs en algemeen vormend onderwijs.  Daarbij begeleiden wij jongeren en volwassenen naar de toekomst. Dat doen we door samen met hen de passie en het succes te zoeken in vakmanschap en werk, deelname aan de maatschappij en in ‘blijven leren’. 

De kernwaarden die ons met elkaar verbinden en waarin we elkaar herkennen, zijn: persoonlijk, kwaliteit en passie in vakmanschap. Het is onze ambitie om voor studenten en bedrijven in de regio de beste keus te zijn.

Vacature

Functietitel
Instructeur Service en onderhoud 
Plaatsingsdatum
30-8-2018
Soort vacature
parttime/fulltime
FTE
0,8 - 1,0
Omschrijving
Binnen het  Techniek & Technologie College zijn wij met ter versterking van het team op zoek naar een Instructeur die met name werkzaam zal zijn voor onze BOL en BBL Mechatronica opleidingen (niveau 2-4).
 
Hoe ziet je dag eruit als Instructeur?
In een industriële omgeving staan optimaal werkende installaties en bedrijfszekerheid centraal. Kwalitatieve service en onderhoud zijn daarom essentieel. Jij weet daarnaast als geen ander dat bij storingen of calamiteiten elke minuut telt en je leert onze studenten om deze situaties niet alleen snel maar vooral ook efficiënt op te lossen. Je bent een bevlogen vakman, iemand die vol passie onze studenten begeleidt in de ontwikkeling van hun vakmanschap. Je geeft praktijkinstructies, verzorgt vakspecifieke onderdelen en oefent vaardigheden bij studenten, zowel groepsgewijs als individueel. Dit doe je uiteraard niet alleen, maar samen met een team van betrokken docenten. Daarnaast verzorg je administratief ondersteunende werkzaamheden en zorg je dat de praktijkruimtes en de materialen altijd goed op orde zijn.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Waarmee daag je ons uit?
Weet van aanpakken | Enthousiasme | Teamspeler | Sociaal en communicatief sterk
 
  • Je beschikt over aantoonbaar MBO+ niveau in een relevante richting;
  • Je hebt recente, relevante praktijkervaring vanuit het bedrijfsleven op het gebied van mechanisch onderhoud, service en storing zoeken van mechanisch en elektrotechnische installaties in de mechatronica.
  • Heb jij nog geen onderwijservaring maar wil jij wel graag jouw passie en enthousiasme voor het vak delen met onze studenten? Laat dan je gegevens achter dan nemen wij z.s.m. contact met jou op en kijken wij samen naar de mogelijkheden!

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
7 / 8 Cao MBO
Arbeidsvoorwaarden

Wij helpen je bij het herkennen, ontwikkelen en benutten van je talenten en vaardigheden, zowel op vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Je gaat deel uitmaken van een gedreven team dat in zijn totaliteit uit circa 30 betrokken collega’s bestaat.

We bieden je in eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren. De functie van instructeur is ingeschaald in schaal 7 tot 8 van de cao mbo.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.