Vacature Docent Nederlands in Eindhoven

Onderwijs

Over Augustinianum

Naam school
Augustinianum
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Eindhoven
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over Augustinianum in Eindhoven vind je op: www.augustinianum.nl.

Augustianum in een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 
Plaatsingsdatum
30-8-2018
Met ingang van
08-11-2018
Referentienummer
3069
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6 - 0,6
Omschrijving
Ben jij tweedegraads docent Nederlands en wil je per 8 november 2018 gedurende schooljaar 2018-2019 aan de slag op een school voor havo/vwo in Eindhoven? Weet jij onderwijs uitdagend te brengen en motiveer je leerlingen om de vaardigheden binnen het vakgebied in de praktijk te brengen? Solliciteer dan direct!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen Nederlands aan leerlingen in de onderbouw van het havo/vwo.

Jouw profiel
Je beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak Nederlands. Bij voorkeur heb je lesgevende ervaring in het havo/vwo.
Je bent makkelijk inzetbaar, hierdoor ben je een gedegen flexibele invaller. Verder pas je goed bij de cultuur van het Augustinianum. Van jou verwachten we dan ook openheid, collegialiteit en relativeringsvermogen.

Jouw werkplek
Ieder talent voelt zich thuis!

Het Augustinianum is een brede kwaliteitsschool voor havo, atheneum en gymnasium met ruim 1.200 leerlingen en 120 medewerkers.
Naast het reguliere vakkenpakket bieden wij volop ruimte aan talent. We gaan uit van verschillen en doen daarmee recht aan al onze leerlingen. We zetten bijv. de iPad in als hulpmiddel binnen een gedifferentieerd klassenklimaat en dagen kinderen uit hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

De school maakt onderscheid tussen enerzijds de reguliere lessen en anderzijds de activiteiten binnen de AugAcademie. De basislessen worden gegeven tot maximaal het 7e lesuur. Binnen de AugAcademie (8e en 9e uren) kunnen de leerlingen iedere dag keuzes maken uit een breed palet van extra activiteiten die gericht zijn op verbreding, verdieping en ondersteuning.
 
Wij zoeken innovatieve collega's die leerlingen begeleiden vanuit hun eigen creativiteit en talenten. Als docent ben je een teamplayer en heb je oog en gevoel voor onze school als gemeenschap. Een gedegen vakinhoudelijke kennis beschouwen wij als vanzelfsprekend en pedagogisch leiderschap waarbij je uitgaat van verschillen is een must.
 
Kijk voor meer informatie op www.augustinianum.nl.  

Ons aanbod
Het betreft een tijdelijke baan van 0,6 fte tot einde schooljaar 2018-2019. Ingangsdatum: 8 november 2018.
Bij deze functie hoort een passende beloning. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.071 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). Dit salaris is conform de CAO VO, inclusief een verhoging van 2,35%.
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen. Ook een fiscaal aantrekkelijk fitnessabonnement bij een sportschool in de buurt behoort tot de mogelijkheden.
 
Het Augustinianum maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: de heer N. van Beek
Functie: Teamleider
Telefoon: 040 - 211 10 69

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk.
Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.071,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.