Vacature AVO Docenten Jeugdzorg in Zeist

Onderwijs

Over VSO de Sprong

Naam school
VSO de Sprong
Contactpersoon
Mevr. van Rooijen
Plaats
Zeist
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Voortgezet Speciaal Onderwijs
Niveau
vmbo, mavo, havo
Beschrijving

Vacature

Functietitel
AVO Docenten Jeugdzorg 
Plaatsingsdatum
29-8-2018
Met ingang van
1-09-2018
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,8-1
Omschrijving
De Lindenhorst  is een gesloten instelling waar jongeren met gedrags- en/of ontwikkelingsproblemen in de leeftijd 12-18 jaar via een rechtelijke machtiging worden geplaatst en intensief worden behandeld. Tijdens hun verblijf volgen de jongeren onderwijs. Voor de theoretische vakken zijn wij op zoek naar betrokken docenten.

Wat is er te doen
Naast het lesgeven krijg je de ruimte om jouw onderwijsvisie te vertalen in een onderwijsprogramma op maat. De leerlingen werken met een individueel ontwikkelingsperspectiefplan. In overleg met de onderwijscoördinator sluiten jouw lessen met de juiste tools hier prikkelend  op aan. Je werkt samen met het onderwijsteam om leerlingen de nodige leervaardigheden op te laten doen en zo een goede start te geven op de arbeidsmarkt of voor een vervolgopleiding.


 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Wie ben jij
Jouw creativiteit werkt aanstekelijk en je weet jouw passie voor Algemeen Vormend Onderwijs over te brengen op de leerlingen binnen de Lindenhorst. Je vindt het een uitdaging om jouw leerlingen via het aanleren van schoolse vaardigheden in hun kracht te zetten. Je hebt een nuchtere kijk op het leven en weet via jouw wijze van lesgeven structuur te bieden en verbinding te maken. Je hebt een stevige persoonlijkheid, je houdt van uitdagingen en je bent in staat leerlingen te coachen.

Wij zoeken een enthousiaste docent die vorm en inhoud wil geven aan het algemeen vormend onderwijs van De Lindenhorst en de volgende kennis en ervaring meebrengt:
  • Je bent een enthousiaste en betrokken collega met een flexibele werkhouding;
  • Je hebt een hbo PABO afgerond ; 
  • Bij voorkeur heb je een afgeronde HBO-SEN opleiding of je bent  bereid deze te behalen;
  • Je hebt affiniteit met de cluster 4 doelgroep.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden
  • Het salaris bedraagt maximaal € 3.826,-- (schaal LB) van de CAO PO, gebaseerd op een fulltime dienstverband van 40 uur;
  • De locatie werkt met een 48-weken onderwijsprogramma. Slechts 4 weken (3 weken zomer en 1 week Kerstvakantie ) zijn vastgesteld, de rest kan men in overleg opnemen
  • De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn conform cao PO en bieden onder andere de mogelijkheid voor een collectieve ziektekostenverzekering en korting op  andere verzekeringen en diverse opleidingsmogelijkheden. Ook maakt een 13e maand deel uit van de arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Interesse? Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Femke Nass, Onderwijs coördinator op nummer 06-82910792
Enthousiast geworden? Solliciteer dan snel door je motivatie en CV achter te laten bij cvanrooijen@intermetzo.nl. Nieuwe medewerkers dienen een verklaring omtrent gedrag (VOG) te verstrekken. Tevens vragen wij, conform het Kwaliteitskader Voorkomen Seksueel Misbruik, voor de afronding van de sollicitatieprocedure referenties op.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.