Vacature Leerkracht groep 7 in Rotterdam

Onderwijs

Over Pluspunt 

Naam school
Pluspunt 
Contactpersoon
Afdeling Werving
Plaats
Rotterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
In totaal heeft BOOR 85 openbare scholen in het (speciaal) basisonderwijs, het (voortgezet) speciaal onderwijs en het voortgezet onderwijs in Rotterdam en omgeving. Iedere school heeft zijn eigen profiel en karakter. Dit betekent dat wij voor ieder kind een passende school hebben. Wij vergroten de kansen van onze leerlingen in Rotterdam en omgeving. Dit doen wij door niet alleen te focussen op maximale onderwijsresultaten, maar ook door de talenten van de kinderen in de meest brede zin te ontwikkelen. Een stevige basiskennis van taal en rekenen en goede sociale vaardigheden zijn hierbij onmisbaar. De fundamentele rechten en plichten van kinderen nemen bij ons een bijzondere plaats in en met name het Verdrag inzake de rechten van het kind. Kinderen hebben recht op een zorgzame samenleving die naar ze om kijkt, voor ze zorgt en optimale kansen biedt. Kinderen hebben naast deze rechten ook plichten. Bij ons betekent dit dat zij medeverantwoordelijk zijn voor hun leerproces. Op basis van de identiteit en kernwaarden stelt BOOR grenzen aan gedrag van leerlingen en hun ouders. Wij leren onze leerlingen om betrokken te zijn bij de wereld om hen heen. Zo worden de leerlingen wereldburgers en zien zij dat verschillen tussen mensen kansen zijn en geen bedreiging. Respect is daarom een belangrijke waarde binnen onze scholen. De leerlingen worden voorbereid op een zelfstandige positie in de maatschappij waarbij zij zelf verantwoordelijkheid kunnen dragen. Om dit te bewerkstelligen werkt BOOR nauw samen met maatschappelijke partners die betrokken zijn bij de ontwikkeling van kinderen. Onze scholen zijn een uitdagende leeromgeving. Ook stimuleren wij dat onze scholen een ontmoetingsplaats vormen voor ouders, wijkbewoners en maatschappelijke instanties. De medewerkers op onze scholen zijn professionals en geven leiding aan het ontwikkelingsproces van de leerlingen. BOOR creëert een omgeving waar medewerkers zich maximaal kunnen richten op de talentontwikkeling van de kinderen. Zij maken het verschil voor de ontwikkelingskansen van kinderen. Daarom investeren wij in hun professionaliteit, gezondheid, welzijn en betrokkenheid. Wij vinden het erg belangrijk dat de kwaliteit van het onderwijs zo hoog mogelijk is. Daarom is er een kwaliteitsprofiel opgesteld voor de scholen. De scholen werken daarmee voortdurend en gestructureerd aan de kwaliteit van het onderwijs.

Vacature

Functietitel
Leerkracht groep 7 
Plaatsingsdatum
28-8-2018
FTE
0.2 (mogelijk u
Omschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je bijna afgestudeerd en op zoek naar een baan? Neem dan snel contact met ons op!

Â

Wij zijn per direct op zoek naar versterking van ons team. Momenteel hebben wij nog 1 dag vacatureruimte in groep 7 (op de donderdag). Dit kan mogelijk (bij goed functioneren) in de nabije toekomst uitgroeien naar meerdere dagen i.v.m. de pensionering van ÃÃn van onzeÂleerkrachten.

Â

Over Pluspunt:

Â

OBS PluspuntÂis gelegen in de wijkÂPrinsenland, in Rotterdam. De school bestaat inmiddels alweer 25 jaar en opende haar deuren in 1992. Onze schoolÂtelt ca. 275Âleerlingen.

Â

Pluspunt staat bekend om:

Â

- Kwalitatief goed onderwijs met veel differentiatie

- Een sterk pedagogisch klimaat, waardoor kinderen zichzelf kunnen zijn

- Een breed en uitdagend lesaanbod (onder meer Engels vanaf groep 1)

- Minerva onderwijs voor meer begaafde leerlingen

- Aandacht voor Beeldende Vorming, bewegingsonderwijs en Wetenschap & Technologie.

Â

De school streeft ernaar de kinderen en hun ouders zich thuis te laten voelen op school. Alleen dan ontwikkelt een kind zich het beste. We zorgen voor een ongedwongen sfeer.

Werk jij graag samen met gemotivieerde en enthousiaste collega's? Ben je bevlogen en sta je met passie voor de klas? Neem dan zeker contact met ons op.

Nadere informatie en solliciteren:
Wil je meer weten? Neem dan contact op met Edith Matser (directeur) T: 010-2020534 ofÂmailÂje sollicatiebrief met CV naar: e.matser@obs-pluspunt.nlÂ

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LA
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.