Vacature Docent Nederlands in Houten

Onderwijs

Over Het Houtens

Naam school
Het Houtens
Contactpersoon
Mevr. Sandra Snippe
Plaats
Houten
Denominatie
Oecumenisch
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
lwoo, vmbo, mavo
Beschrijving
Houtens is de school voor vmbo en mavo+ onderwijs in Houten. In ons onderwijs op Houtens staat ontdekken, ontwikkelen en ontplooien centraal. Wij bereiden onze leerlingen voor op een succesvol mbo traject of op een goede overstap naar de havo. Onze school wordt dagelijks bezocht door ruim 650 leerlingen. Dit staat garant voor een kleinschalig karakter van onze school waardoor wij erin slagen onze leerlingen te kennen. Personeel en leerlingen van Houtens werken in een modern en eigentijds schoolgebouw.

Ons logo is de vertaling van onze missie. In de missie van Houtens staan ontdekken, ontwikkelen en ontplooien centraal. In het logo van Houtens wordt dit weergegeven met behulp van drie jaarringen van een boom. Elke jaarring heeft betrekking op één van de drie bovengenoemde O’s. De binnenste jaarring is rood. Dit is de kern, het hart van de school. Rood staat voor passie, ontdekken, onderzoeken waar je talenten liggen, uit de veilige comfortzone stappen. Daarom is de binnenste ring niet rond, maar in ‘beweging’, zonder scherpe hoeken. Dit geldt ook voor de tweede ring. Op Houtens ontwikkelt de leerling zijn talent(en). Dit gaat niet zonder slag of stoot. Fouten maken mag, hier wordt je sterker van. De tweede ring heeft een blauwe kleur. De buitenring ring is rond en lichtgroen. De lichtgroene, ronde cirkel betekent afronding, je hebt je ontwikkeld, en je hebt je kunnen ontplooien. Echter, je bent nog niet klaar, je staat aan het begin van je carrière. Je gaat je verder ontplooien op een vervolgopleiding.

Iedereen – van directie tot conciërge, van docent tot technische dienst – straalt de drie O’s uit en brengt ze in de praktijk. Dit kun je zien aan alle medewerkers van Houtens. Zij zijn te typeren als open, persoonlijk, luisterend, gericht op samenwerking en gericht op het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling van elk individu.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 
Plaatsingsdatum
24-8-2018
Met ingang van
29-10-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6
Aantal uren
9
Omschrijving
Wij zoeken een parttime docent Nederlands.
Onze lessen duren 70 minuten. Het gaat om 3 klassen die allemaal 3 uur per week les hebben.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Jouw motivatiebrief en cv ontvangen we graag zo snel mogelijk, maar in ieder geval voor 16 september a.s.
Voor meer informatie kan je contact opnemen met Willem Schnoor, afdelingsleider, 030-6344297.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.