Vacature Freelance Docenten / Trainers (doorlopend) in Lochem

Onderwijs

Over Groeipunt BV

Naam school
Groeipunt BV
Contactpersoon
Zie Sollicitatie informatie
Plaats
Lochem
Type onderwijs
Regulier, Particulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Beschrijving
Zone.college is een plek waar je groeit, waar je je thuis voelt, maar ook leert om buiten je comfortzone te stappen. Vanuit een veilige en vertrouwde omgeving kijken we goed naar wat bij je past, waar jouw mogelijkheden liggen en waarin je jezelf kunt ontwikkelen. Door een combinatie van theorie en vooral praktijk, binnen en buiten de school, halen wij je beste binnenste buiten.
 
Bij Zone.college volgen ruim 7000 leerlingen en studenten een opleiding in de vmbo.zone of mbo.zone. Dit doen ze vanuit onze vestigingen in Almelo, Borculo, Deventer, Doetinchem, Enschede, Hardenberg, Twello en Zwolle. Bijna 870 medewerkers zijn actief betrokken bij ons (voorbereidend) middelbaar beroepsonderwijs voor de Groene sector. Het College van Bestuur en de Centrale Services zijn gevestigd in Lochem. Binnen Groeipunt organiseren en ontwikkelen we cursussen en opleidingen voor bedrijven en organisaties.

Zone.college haalt je beste binnenste buiten!

Vacature

Functietitel
Freelance Docenten / Trainers (doorlopend) 
Plaatsingsdatum
20-8-2018
Met ingang van
Voortdurend
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
in overleg
Omschrijving
Wij zijn voortdurend op zoek naar freelance

Docenten / Trainers
gespecialiseerd in bijv. Voeding, Groen, Management & Communicatie, Nederlandse taal i.c.m. communicatie, Arbo en veiligheid, TWI, Arbeidsparticipatie, Duurzame inzetbaarheid etc.
(zie voor ons huidige trainingsaanbod: www.groeipunt.nl

Functiebeschrijving
Als freelance docent word je in voorkomende gevallen ingezet om cursussen en bedrijfsopleidingen voor ons voor te bereiden en uit te voeren. Dit kan zowel zijn vanuit de rol als ZZP’er, op factuurbasis vanuit een bedrijf of via een tijdelijk dienstverband.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Heb jij…..?
  • Affiniteit met het lesgeven aan de doelgroep werknemers van bedrijven en organisaties?
  • Een afgeronde HBO-opleiding en/of tweedegraads onderwijsbevoegdheid, tweedegraads bevoegdheid Nederlands/PABO en tevens werkervaring in het bedrijfsleven?
  • Aantoonbare ervaring met het voorbereiden en geven van (in-company) cursussen en bedrijfsopleidingen?
  • Gevoel voor coaching, het inzetten van afwisselende werkvormen, het verzamelen van het juiste lesmateriaal, werken in een elo, etc.?
  • Eventueel nog andere kwaliteiten/expertise waarmee we ons als organisatie verder kunnen ontwikkelen of onze diensten kunnen uitbreiden?
Ben jij…..? 
  • Proactief, gedreven en resultaatgericht;
  • Klantgericht en –vriendelijk;
  • In staat met bedrijven en organisaties mee te denken over hun werkprocessen en de verbetering hiervan en dit te vertalen in de trainingen die je geeft?

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Ons aanbod
Wij bieden een marktconform tarief.
Wij streven naar duurzame mens- en bedrijfsontwikkeling door het ontwikkelen en benutten van talenten van medewerkers en het realiseren van organisatie- en bedrijfsdoelstellingen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Dini Kortman, Accountmanager, telefoonnummer 088-2620700.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.