Vacature Bevoegd Docent Engels in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht

Onderwijs

Over EuroCollege Hogeschool

Naam school
EuroCollege Hogeschool
Contactpersoon
Dhr. van 't Oever
Plaats
Amsterdam, Rotterdam en Utrecht
Type onderwijs
Particulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Beschrijving
EuroCollege
Bij alles wat wij doen geloven wij in het doorbreken van het doen en laten in het in Nederland gangbare onderwijs. Wij geloven in anders denken en doen.
Wij doorbreken het gangbare door ons onderwijs te combineren met passie, inspirerende begeleiding en het aanbrengen van uitdagingen die ervoor zorgen dat onze studenten aangezet worden om het maximale te halen uit zichzelf en hun omgeving.
Wij laten jonge mensen inzien en ervaren dat je tot het uiterste kunt gaan om succes af te dwingen en op die manier het maximale uit zichzelf te halen en zichzelf te overtreffen.
Daarbij krijgen zij lessen en onderwijs van de besten.
 
EuroCollege is een kleinschalige particuliere Hogeschool in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Wij bewegen ons in het upmarket segment en leiden ouderwets en gedisciplineerd op. Volgens een intensieve begeleidingsaanpak stimuleren wij onze studenten om het uiterste uit zichzelf te halen. Wij stimuleren onze studenten om hun grenzen te verleggen in prestaties, in denken en doen.
De bachelor en mbo opleidingen zijn versneld en begeleid. Ons aanbod richt zich op de volgende bachelor studies:
 • Hospitality & Evenementen Management®
 • International Hotel & Hospitality Management®.
 • International Business & Entrepreneurship®
 
En twee mbo niveau 4+ opleidingen:
 • Evenementen & Hotelmanagement®
 • International Business & Sales®

Vacature

Functietitel
Bevoegd Docent Engels 
Plaatsingsdatum
9-8-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
Aantal uren
6-12
Omschrijving
EuroCollege zoekt docenten Engels
met een passie voor taal en voor lesgeven


Bent u iemand die graag zijn passie voor het vak overdraagt aan ambitieuze jongeren? Wilt u jongeren inspireren en bijdragen aan hun toekomst?
EuroCollege maakt graag kennis met professionals die onze mbo-studenten de fijne kneepjes van het vak bijbrengt in:

Engels (Mbo)

EuroCollege
 
EuroCollege is een kleinschalige particuliere mbo in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Wij leiden ouderwets en gedisciplineerd op. Volgens een intensieve begeleidingsaanpak stimuleren wij onze studenten om het uiterste uit zichzelf te halen. Wij stimuleren onze studenten om hun grenzen te verleggen in prestaties, in denken en doen.

Wij bieden twee mbo niveau 4+ opleidingen aan:
-       Evenementen & Hotelmanagement®
-       International Business & Sales®
 
Het vak
U geeft les in het vak Engels. Mbo-studenten dienen zich de verschillende vaardigheden voor Engels eigen te maken. U ziet het als uw persoonlijke uitdaging om de studenten hiervoor op te leiden en enthousiast te maken. U leert de studenten beter lezen en schrijven, alsmede om zich professioneel te kunnen presenteren en profileren. U doet dit op een enthousiasmerende manier die aansluit op het toekomstig beroep van onze studenten. De inkleuring van het vak is afhankelijk van de opleiding, waardoor affiniteit met het betreffende beroepsprofiel noodzakelijk is.

U geeft uw studenten inzicht in de meerwaarde van een goede beheersing van de Engelse taal en u laat zien welke rol taal speelt binnen bijvoorbeeld de hotellerie, de evenementenindustrie, respectievelijk het ondernemerschap.
U bent de inspirator waardoor het vak gaat leven voor de studenten. U wijdt ze in in de pracht, kracht en macht van taal!
U bent het rolmodel en het voorbeeld voor de student. U verbindt uw praktijkervaring met de lesstof in het voorgeschreven lesboek. Het ERK-model kent geen geheimen voor u.
Afhankelijk van het aantal groepjes  waar u les aan geeft, gaat het in de periode september tot en met december 2018 om minimaal één en maximaal twee dagdelen per week. Vanzelfsprekend met de intentie om dit voort te zetten in het volgende jaar.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
 
 • passie voor taalonderwijs en bereidheid de studenten te begeleiden bij het behalen van het A2/B1 niveau
 • bij voorkeur een 1e graads docent
 • beschikken over pedagogisch - didactische vaardigheden
 • in staat zijn om bijwerk- / ondersteunende trajecten uit te zetten
 • is coach, begeleider en docent
 • is in staat examens en toetsen te maken
 • verstand van het EUropees referentie kader voor de moderne vreemde talen
 • studenten worden opgeleid voor  A2/B1  niveau.
 • studenten kunnen voorbereiden centraal examen Engels
 • uw reistijd tot de vestiging bedraagt niet meer dan 45 minuten

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Als docent Engels geeft u les op een school met een unieke visie op opleiden.Op het mbo bestaan de groepen uit maximaal 15 studenten. Wij werken met boeken, de studenten studeren meer dan 40 uur per week. Wij stellen eisen aan kleding en omgangsvormen en wij stellen eisen aan prestaties: “deadline is deadline” en “no pain, no gain”. De prestaties liggen dan ook hoog. Daarnaast maakt u onderdeel uit van een netwerk van professionals en die, net als u, voor een beperkte omvang hun expertise delen op EuroCollege. Om een goed beeld te vormen verwijzen wij graag naar www.eurocollege.nl
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Geïnteresseerd?​
Als u zich kunt vinden in bovenstaande, en alleen als u aan het gewenste profiel voldoet en graag op een uitdagende en bevredigende manier wilt bijdragen aan het opleiden van ambitieuze studenten, dan maken wij graag kennis met u.​
Indien u niet kunt voldoen aan de wet DBA, kunt u contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Reageren
Wij behandelen alleen reacties die voorzien zijn van cv en een motivatiebrief waarin uw passie voor het vak duidelijk in naar voren komt. Vermeld in uw onderwerp duidelijk voor welke vestiging u solliciteert.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.