Vacature Docent science (biologie, natuurkunde, scheikunde) 2e graads in Haren - Gron...

Onderwijs

Over Maartenscollege

Naam school
Maartenscollege
Contactpersoon
Zie functieomschrijving
Plaats
Haren - Groningen
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over het Maartenscollege in Haren vind je op: maartenscollege.nl.

Het Maartenscollege is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Vacature

Functietitel
Docent science (biologie, natuurkunde, scheikunde) 2e graads 
Plaatsingsdatum
8-8-2018
Met ingang van
03-09-2018
Referentienummer
3059
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,3
Omschrijving
Ben jij de ervaren TTO-docent met passie die science-lessen moeiteloos in het Engels kan verzorgen? Wil jij aan de slag in de tweetalige onderbouw bij het Maartenscollege in Haren? Dan maken we graag kennis met je!
 
Vacature: Docent science 2e graads.
School en locatie: Maartenscollege Haren.
Ingangsdatum: 3 september 2018.
Contracttype: Tijdelijk met uitzicht op een vaste aanstelling.
Dienstverband: Parttime.
Fte: 0,3 – 0,33 fte.
Salaris: Schaal LB, maximaal 4.071 euro bruto per maand bij een volledige baan.
Extra’s: Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.
 
Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen science (natuurkunde, scheikunde en biologie) aan onderbouwleerlingen van het  tweetalig onderwijs en het havo/vwo. Je geeft de lessen in het Engels. Op het Maartens en binnen het tto werken we met het Middle Years Proramme (MYP).
 
Jouw profiel
Je beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid voor biologie en/of science en je hebt bij voorkeur ruime ervaring. De voertaal in jouw lessen is Engels. Je brengt de leerstof met passie over op de leerlingen en je bent didactisch en pedagogisch sterk. Jouw manier van werken sluit aan bij ons onderwijsconcept.
 
Jouw werkplek
Bij het Maartenscollege staat het leren van de leerling centraal en we leiden onze leerlingen op tot kritische en verantwoordelijke wereldburgers, die respectvol en positief met elkaar omgaan. We zijn een lerende organisatie op alle niveaus en dragen dagelijks uit waar wij voor staan. Enkele kernwoorden zijn passie, authenticiteit, betrokkenheid, verantwoordelijkheid en samenwerkend leren. Kijk voor meer informatie over onze school op www.maartenscollege.nl.  
 
Ons aanbod
Het gaat om een parttime dienstverband van 0,3 – 0,33 fte, tijdelijk met uitzicht op een vaste aanstelling. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.071 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). Dit salaris is conform de CAO VO, inclusief een verhoging van 2,35%.
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.
 
Het Maartenscollege maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.
 
Meer weten?
Meer informatie over de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: mevrouw E. de Boer
Functie: teamleider
Telefoon: 050 - 53 75 200 (gedurende de zomervakantie (21 juli t/m 26 augustus) is de school gesloten en is bovengenoemd telefoonnummer niet bereikbaar. Vanaf 27 augustus zijn wij weer telefonisch bereikbaar voor nadere informatie).
 
Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk (bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren).

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads of Buitenlandse opleiding of Leraar in opleiding of Overige

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.