Vacature Flexibele Groepsleerkracht po in Rotterdam

Onderwijs

Over BOOR Werkt

Naam school
BOOR Werkt
Contactpersoon
Afdeling Werving
Plaats
Rotterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier, Montessori, Dalton, Jenaplan, Speciaal, Praktijkonderwijs
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
BOOR Selectie is bij BOOR verantwoordelijk voor de werving, selectie en tijdelijke inzet van groepsleerkrachten op verschilende BOOR scholen. Het kan gaan om vervaning van afwezige leerkrachten, maar ook om extra inzet. Werk je voor BOOR Selectie dan heb je een (vaste) aanstelling en de zekerheid van inkomsten.  

Werken bij BOOR Selectie is:
  • Uitdaging en plezier, in een
  • nieuwe werkomgeving, met een (vaste) aanstelling en inkomstenzekerheid
  • gericht op persoonlijke ontwikkeling en professionaliseren, met
  • primaire focus op lesgeven, dus
  • werken bij verschillende BOOR scholen en
  • andere sectoren en concepten ervaren.

Vacature

Functietitel
Flexibele Groepsleerkracht po 
Plaatsingsdatum
19-7-2018
FTE
0,2 - 1,0
Omschrijving
Ga JIJ het verschil maken?Flexibele Groepsleerkracht

Flexibele Groepsleerkracht po


Plaats: Regio Rotterdam, aantal uur: 8 â 40 uur per week

Als groepsleerkracht van BOOR Selectie ben jij bezig met het best denkbare onderwijs te geven aan onze leerlingen. Je geeft ze het onderwijs dat ze verdienen, ÃÃk als hun vaste leerkracht niet aanwezig is. Jij daagt de leerlingen maar ook jezelf uit om het maximale uit het onderwijs te halen. Dit doe je door het creÃren van een uitdagende leeromgeving en je te richten op het herkennen en ontwikkelen van de talenten van de kinderen. Je bereidt de lessen voor, begeleidt de leerlingen en toetst regelmatig de vorderingen.

Jij bent een Groepsleerkracht met:
  • een afgeronde pabo-opleiding
  • ervaring als groepsleerkracht is een prÃ
  • uitstekende beheersing van Nederlands

Jij maakt het verschil op onze scholen. Jouw sterke punten zijn een professionele houding, flexibiliteit en je hebt het vermogen om je snel nieuwe methoden eigen te maken. Je bent 8 tot 40 uur in de week beschikbaar. Je bent fris en dynamisch, staat stevig in je schoenen en je hebt kennis van inhoudelijke leerlijnen.

Wij bieden jou:

Een aanstelling tot het einde van het schooljaar en daarna een mogelijkheid tot een vaste aanstelling bij BOOR Selectie met een salaris op LA- of LB-schaal volgens cao. Je krijgt reiskostenvergoeding en de vakanties worden doorbetaald. Andere voordelen zijn: een eindejaarsuitkering, direct pensioen opbouwen, fiscale uitregeling voor reiskosten, en mogelijkheid tot gebruiken maken van het fietsplan. Wij ondersteunen jou bij de uitvoer van je persoonlijke ontwikkelingsplan. Elk kwartaal heb je, samen met je collegaâs, intervisie of doe je mee aan een training. We bieden je uitdaging en plezier in nieuwe werkomgevingen waarbij je in aanraking komt met verschillende BOOR scholen waar je verschillende concepten kunt ervaren. Een uitstekende basis voor de rest van je carriÃre!Â

Â

Waar ga je werken?


Stichting BOOR verzorgt het openbaar (speciaal) basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam. In totaal zijn er 78 scholen, waar dagelijks aan ongeveer 30.000 leerlingen les wordt gegeven. Als groepsleerkracht bij BOOR Selectie wordt je onderdeel van onze vaste pool medewerkers en ga je op verschillende scholen aan het werk. Afhankelijk van de behoefte van onze scholen en van jouw wensen, ga je aan de slag op een school in het basisonderwijs, speciaal basisonderwijs of speciaal (voortgezet) onderwijs. Ook als je interesse hebt in conceptonderwijs zijn de mogelijkheden groot. Onze Montessori, Dalton en Jenaplan scholen hebben regelmatig extra leerkrachten nodig.

Ben jij die flexibele Groepsleerkracht die wij zoeken?


Als bovenstaande jou aanspreekt dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Stuur jouw CV en motivatiebrief naar Dimitri van Oort, recruiter: dimitri.vanoort@stichtingboor.nl. Voor meer informatie mag je natuurlijk bellen: 06-53 11 98 10. We komen graag met je in contact!

Nadere informatie en solliciteren:

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.