Vacature Docent Nederlands in Oldenzaal

Onderwijs

Over Twents Carmel College

Naam school
Twents Carmel College
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Oldenzaal
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over het Twents Carmel College vind je op: twentscarmelcollege.nl.

Het Twnts Carmel College is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 
Plaatsingsdatum
13-7-2018
Met ingang van
03-09-2018
Referentienummer
3040
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,5
Omschrijving
Ben jij een energieke docent Nederlands die toe is aan een nieuwe uitdaging? Vind jij de relatie met leerlingen belangrijk en kun jij leerlingen laten ervaren hoe leuk taal is? Kun jij daarnaast verbanden leggen tussen taal en praktijk? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen Nederlands aan leerlingen in de onder- en bovenbouw van het vmbo, bbl t/m gtl. Het vervangingsdeel betreft lessen in de onderbouw, voor het tijdelijke deel geef je vooral lessen in de bovenbouw. Je zet de leerlingen aan tot leren door uitdagende werkvormen en moderne ICT middelen te gebruiken en je richt je lessen actueel, activerend en betekenisvol in. We vinden coachende vaardigheden en de creativiteit van de docent van belang.

Jouw profiel
Je beschikt over een tweedegraads bevoegdheid voor het vak Nederlands. Wij zoeken een energieke en enthousiaste docent die een goede relatie met leerlingen belangrijk vindt en die in staat is de leerlingen mee te nemen in de liefde voor zijn/haar vak. Je levert graag een bijdrage aan de ontwikkeling van je vak en de integratie daarvan binnen de vmbo-profielen. Bovendien ben je een echte teamspeler die openstaat voor feedback en deze ook kan geven.

Jouw werkplek
Het Twents Carmel College is een brede scholengemeenschap voor praktijkonderwijs, vmbo, havo, atheneum en gymnasium. Het onderwijs aan bijna 5.000 leerlingen wordt gegeven op 5 locaties in Oldenzaal, Losser en Denekamp. Er werken in totaal 557 medewerkers.
We werken in vaste teams die de thuisbasis vormen voor ongeveer 25 personeelsleden en 250 leerlingen. Speerpunten zijn: ruimte om te kiezen voor iedereen, wederzijdse betrokkenheid en externe gerichtheid.

De locatie Potskampstraat is binnen het Twents Carmel College de locatie voor voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs (vmbo). Dit onderwijs wordt gerealiseerd in de volgende leerwegen: theoretische gemengde leerweg, kader beroepsgerichte leerweg en basis beroepsgerichte leerweg. Leerlingen die daarvoor in aanmerking komen volgen leerwegondersteunend onderwijs. De opleidingen vanaf leerjaar 3 duren 2 jaar en zijn vooral bedoeld om leerlingen voor te bereiden op een vervolg in het beroepsonderwijs.

De locatie telt circa 1.350 leerlingen en 160 medewerkers. Het betreft een vacature binnen een enthousiast team dat onderwijs verzorgt aan een kleine 200 leerlingen. De leerlingen komen uit Oldenzaal en overige gemeenten in Noordoost Twente. Daarmee vervult het Twents Carmel College een streekfunctie. De locatie heeft sterke banden met bedrijfsleven, instellingen en organisaties.

Het betreft een parttime baan van ongeveer 0,5 fte. Hiervan is 0,4 fte vervanging wegens ziekte voor nog onbekende duur en 0,1 fte tijdelijk voor schooljaar 2018-2019.

Ons aanbod
Bij deze baan hoort een passende beloning. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.071 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). Dit salaris is conform de CAO VO, inclusief een verhoging van 2,35%.
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding en korting op de premie ziektekostenverzekering.

Twents Carmel College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: De heer H. Middelburg
Functie: adjunct-directeur 
Telefoon: 0541 - 53 23 33 (i.v.m. de zomervakantie is hij niet bereikbaar van 26 juli t/m 26 augustus 2018).

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk.
Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding of Overige
Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.071 euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.