Vacature Docent economie in Amsterdam

Onderwijs

Over Spinoza Lyceum

Naam school
Spinoza Lyceum
Contactpersoon
Dhr. N. Schreurs
Plaats
Amsterdam
Type onderwijs
Dalton
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Het Spinoza Lyceum is een Daltonschool voor gymnasium, atheneum, havo en mavo (vmbo-tl). Het is een openbare school waar gewerkt en geleerd wordt volgens de Daltonprincipes. De school kenmerkt zich door een open en tolerant leer- en werkklimaat. Het onderwijs op het Spinoza Lyceum vraagt om een actieve leerhouding van leerlingen en doet een groot beroep op zelfstandigheid en samenwerken. Wij vinden het belangrijk dat de leerlingen een breed vakkenpakket krijgen, met veel aandacht voor talen, betavakken en kunstvakken. Het Spinoza Lyceum buit de mogelijkheden van een brede school met gymnasium, atheneum, havo en mavo ten volle uit. We behalen in alle afdelingen goede resultaten.

Het Spinoza Lyceum is een actieve opleidingsschool voor de Universiteit van Amsterdam (ILO) en de Hogeschool (HVA). Met ongeveer 1250 leerlingen en ruim 120 medewerkers is het Spinoza Lyceum een overzichtelijke organisatie met een prettige werksfeer. We hebben een uitgebreid begeleidingsprogramma voor stagiairs en nieuwe collega’s.

Vacature

Functietitel
Docent economie 
Plaatsingsdatum
12-7-2018
Met ingang van
1-8-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,2000 fte
Aantal uren
4
Omschrijving
Met ingang van het schooljaar 2018-2019 zoeken wij een enthousiaste docent economie (2e graads). De omvang van de vacature bedraagt 0,2000 fte. Kent het vak economie geen geheimen voor jou en weet je leerlingen te enthousiasmeren voor je vak? Dan ben jij de collega die we zoeken!!   

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads of 2e graads of Leraar in opleiding

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
conform CAO Voortgezet Onderwijs

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Met het oog op het naderende einde van het schooljaar willen we zo spoedig mogelijk deze vacature vervullen. Heb je interesse, stuur ons dan zo spoedig mogelijk jouw motivatiebrief en curriculum vitae. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.