Vacature Begeleider individuele leerlingen in Nunspeet

Onderwijs

Over De Arend

Naam school
De Arend
Contactpersoon
Dhr. J. Ymker
Plaats
Nunspeet
Denominatie
Christelijk
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Speciaal (Basis) Onderwijs
Beschrijving

Vacature

Functietitel
Begeleider individuele leerlingen 
Plaatsingsdatum
12-7-2018
Met ingang van
3 september 2018
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
1
Omschrijving
De onderwijsassistent zal twee kinderen begeleiden tijdens de lessen. Daarnaast zal de onderwijsassistent nauw samenwerken met begeleiders van de onderschoolse dagbehandeling. De onderwijsassistent dient dan ook kennis te hebben van het onderwijs aan kinderen, bij voorkeur aan speciale kinderen.
De te begeleiden leerlingen zullen delen van de dag ook in een niveaugroep meegaan, waarbij de onderwijsassistent de leerkracht helpt bij het begeleiden van deze kinderen.

De vacature is tijdelijk van aard en zal in eerste instantie duren tot aan de herfstvakantie. De vacature ontstaat in een projectbenoeming.

De Arend is een school voor speciaal basisonderwijs en zal met ingang van het nieuwe cursusjaar op één locatie met De Wingerd, een school voor ZML, gehuisvest zijn. In het komende jaar zal de samenwerking tussen beide scholen meer concreet gestalte krijgen.

U kunt reageren tot 20 augustus 2018. Meer informatie is te verkrijgen bij Jantienus Ymker, directeur. Tel. 06-24701170. U kunt uw sollicitaties sturen naar j.ymker@arendnunspeet.nl.
U ontvangt voor 23 augustus geen ontvangstbevestiging i.v.m. vakantie en verhuizing van de school. In de week van 27 augustus vinden de gesprekken plaats.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
Overige
Functie-eisen
Bij voorkeur een afgeronde opleiding onderwijsassistent met ervaring in het speciaal (basis)onderwijs.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
4
Arbeidsvoorwaarden
Conform CAO
Er zal de eerste weken sprake zijn van een inwerktraject.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Na de sluitingsdatum worden uit de ontvangen brieven een aantal kandidaten geselecteerd voor een gesprek. Op basis van dit gesprek volgt óf een benoeming danwel afwijzing, óf een tweede gesprek.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.