Vacature Docent rekenen voor de afdeling ISK (0,8 fte) in Arnhem

Onderwijs

Over Vmbo 't Venster

Naam school
Vmbo 't Venster
Contactpersoon
Afdeling HR
Plaats
Arnhem
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Vmbo ’t Venster in Arnhem biedt onderwijs in alle vmbo-leerwegen aan. Het onderwijs wordt in de onderbouw en bovenbouw aangeboden in drie profielen: sport, kunst & cultuur en business. ’t Venster is een topsport talent school (LOOT-school) die talenten en topsporters extra faciliteiten biedt om studie en sport te kunnen combineren. Daarnaast is er een Internationale Schakelklas (ISK), die leerlingen uit allerlei landen voorbereidt – met name wat betreft de Nederlandse taal – op de overstap naar een vervolgopleiding.

Vacature

Functietitel
Docent rekenen voor de afdeling ISK (0,8 fte) 
Plaatsingsdatum
9-7-2018
Met ingang van
z.s.m.
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,8
Omschrijving
DE UITDAGING
Voor de afdeling ISK (Internationale Schakel Klassen) zijn we op zoek naar een ervaren docent rekenen die ons team komt versterken. Als docent zorg je ervoor dat leerlingen het rekenen goed onder de knie krijgen en daarin leg je sterk de verbinding met de Nederlandse taal. Je verricht  de reguliere werkzaamheden als docent maar de grootste uitdaging ligt in de doelgroep waar je dit mee en voor doet. Je hebt vakkennis en bovenal een warm hart voor deze doelgroep. Naast rekendocent ben je duo mentor van een eerstejaarsgroep.
 
DE OMGEVING
De afdeling ISK is onderdeel van VMBO ’t Venster en staat voor vier kernwaarden.
 
1.Samen: De school is een ontmoetingsplaats voor leerlingen, medewerkers en het thuisfront. De ISK is onderdeel van het netwerk van de leerling.
 
2. Veilig: Leerlingen krijgen binnen de ISK tijd om te ‘landen’ en kennis te maken met Nederland. De school biedt rust en een duidelijke structuur. Er is aandacht voor de sociaal-emotionele ontwikkeling van de leerling; pedagogisch handelen vormt hierbinnen de rode draad.
 
3. Ontwikkeling: De school biedt een relevant onderwijsprogramma passend bij de mogelijkheden van de leerling. De ontwikkeling van de leerling staat centraal.
 
4.Toekomst: Van de start af aan is de leerling bezig met beeld te krijgen van en te werken aan zijn toekomstperspectief.
 
JOUW PROFIEL
Deze doelgroep vraagt om een bijzondere aanpak, vandaar dat wij op zoek zijn naar een bijzondere collega!
Je bent enthousiast, je geeft niet snel op en je kunt goed improviseren. Jouw klassenmanagement is op orde. Daarnaast heb je de vakinhoudelijke en pedagogische competenties om stof goed over te brengen. Het belang van  differentiëren in de klas hoeven we jou niet uit te leggen.
 
 
Wij zoeken een docent rekenen die:
  • een afgeronde opleiding heeft waarmee je bekwaam bent om rekenen te geven; bijvoorbeeld 2e graads bevoegdheid economie of een pabo-opleiding;
  • bij voorkeur ervaring heeft met ISK-onderwijs;
  • goed met jongeren (12-15 jaar) van verschillende culturele achtergronden overweg kan.
 
WIJ BIEDEN
‘t Venster is onderdeel van Quadraam Wij streven een cultuur na waarbij samenwerken, zelfverantwoordelijk-heid en eigenaarschap hoog in het vaandel staan. Vanuit vertrouwen in de talenten van het eigen personeel investeert wij in de verdere ontplooiing. Voor permanente professionalisering worden dan ook alle middelen en mogelijkheden geboden via Quriuz Quadraam (www.quriuz.quadraam.nl).
 
Wij kunnen een tijdelijk dienstverband aanbieden, in eerste instantie tot 1 januari 2019. Afhankelijk van het leerlingenaantal worden de vervolg-mogelijkheden besproken. De functie van docent rekenen is gewaardeerd conform schaal LB. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VO.
 
MEER INFORMATIE
Meer informatie over ’t Venster staat op www.vmbo-venster.nl.
Bij vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Sanne van der Veen, via s.vanderveen@vmbo-venster.nl.
 
REAGEREN
Reageren kan tot 1 augustus 2018 via www.quadraam.nl, “vacatures”.
Voor de verwerking van sollicitaties maken wij gebruik van www.meesterbaan.nl
 
LET OP! Sollicitaties buiten Meesterbaan kunnen wij niet in  behandeling nemen!
 
Op vrijdag 17 augustus zullen de eerste gesprekken plaatsvinden.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.