Vacature Leerkracht groep 7 in Den Haag

Onderwijs

Over Waalse Louise de Colignyschool

Naam school
Waalse Louise de Colignyschool
Contactpersoon
Dhr. Aalbers
Plaats
Den Haag
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
De Waalse Louise de Colignyschool is een protestants-christelijke school waar uw kind centraal staat. U en uw kind(eren) zijn bij ons van harte welkom! 
 
Als school staan wij met beide benen in de maatschappij en brengen wij op een brede basis kinderen tot ontwikkeling. Uw kind is meer dan een cognitieve opsomming. Een kind is ook sportief, creatief en coöperatief. Wij bieden leerlingen een breed pakket aan activiteiten die leiden tot (samen) leren en (samen) leven. Daardoor voelen onze leerlingen zich bekwaam en verantwoordelijk voor hun eigen leren en voor de sfeer in de groep en op school.


Als protestants-christelijke school willen wij andere geloven en culturen ontmoeten en leren kennen. Wij kijken niet naar de verschillen in de geloven, maar juist naar de overeenkomsten. Deze overeenkomsten verbinden ons en bieden betrokkenheid.

Leren en leven staan centraal op de Waalse Louise de Colignyschool. Zij vormen de twee pijlers waarop onze school is gebaseerd.
 
Leren: Tijdens de tijd bij ons op school, stimuleren en dagen we ieder kind uit. We geven onderwijs dat bij het niveau van uw kind past. We geven alle leerlingen de juiste basis mee voor hun verdere toekomst.
 
Leven: Goed burgerschap vinden we belangrijk. Een fijne sfeer, wederzijds respect naar elkaar en vertrouwen vinden we belangrijk voor onze leerlingen, ouders en teamgenoten. Zo heeft uw kind een fijne tijd op school.
 
Leren en leven zie je terug in ons mooie logo, dat we graag aan u uitleggen.
 
Op onze school geloven wij dat in ieder kind een talent aanwezig is waardoor ze groeien en bloeien.
 
Taal en rekenen zijn belangrijk. Wij zetten sterk in op deze gebieden. Kinderen worden aangesproken op het niveau dat bij hen past. Wij hebben hoge verwachtingen van de kinderen.
 
Sport, beweging en motoriek zijn belangrijke voorwaarden om tot leren te komen.
 
 
Binnen onze school heeft cultuur een belangrijke plaats.
 
 
Creativiteit, vindingrijkheid en oplossend vermogen stimuleren we bij de kinderen.
 
 
Binnen onze school is samenwerken belangrijk. Zowel door het team, de kinderen als de ouders.
 
Bijzonderheden
We werken samen met:
  • Stichting DAK
Kinderopvangorganisatie Dak verzorgt op onze school de voorschool voor kinderen van 2,5 jaar tot 4 jaar. De samenwerking tussen voorschool en kleutergroepen is zeer hecht. We gebruiken dezelfde lesmethode (Piramide) en wisselen kennis en kunde met elkaar uit. De overgang naar de basisschool verloopt op deze manier heel soepel. Dak verzorgt ook de voor- en naschoolse opvang.
 
  • Voor Welzijn en HALO-JOBBING.
Op Waalse Louise de Coligny zijn diverse naschoolse activiteiten. Deze worden aangeboden door VÓÓR Welzijn en HALO-JOBBING. U kunt denken aan gitaarles, blokfluitles of Franse les voor de kinderen uit groep 8.
 
  • Praktijk NILAN
Kinderlogopedie, préverbale logopedie, dyslexie-therapie, kinderfysiotherapie, diëtiek, lactatiekunde, orthopedagogiek, integratieve kindertherapie en gecombineerde logopedie met kinderfysiotherapie. Praktijk Nilan is van alle markten thuis. School en praktijk werken zeer goed samen.
 
  • Stichting Jeugdwerk Den Haag
Ouders die de Nederlandse taal willen leren zijn welkom bij Stichting Jeugdwerk. Tijdens de lessen is er gratis opvang voor kinderen tot 4 jaar en vinden plaats in school.
 

Vacature

Functietitel
Leerkracht groep 7 
Plaatsingsdatum
15-6-2018
Met ingang van
7 januari 2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,4
Omschrijving
Voor de Waalse Louise de Coligny zoeken wij een zelfverzekerde groepsleerkracht voor de vrijdag (iedere week) en de donderdag (eens in de twee weken).

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Ben je op zoek naar een kleine baan in het Basisonderwijs?
Vind je het fijn om een bovenbouwgroep les te geven?
Voel je je thuis in een multi culturele familie?
...dan is dit precies voor jou !

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ben je geïnteresseerd. Neem contact op met de directeur en maak een afspraak..
kaalbers@scoh.nl
06-55794441
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.