Vacature Docenten Nederlands, eerste en tweedegraads in Beverwijk

Onderwijs

Over Kennemer College Havo-atheneum-gymnasium

Naam school
Kennemer College Havo-atheneum-gymnasium
Contactpersoon
Mevr. Karin Bol
Plaats
Beverwijk
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Het Kennemer College is een brede scholengemeenschap met een compleet onderwijsaanbod van praktijkonderwijs tot en met gymnasium. De school is gevestigd in Beverwijk en Heemskerk. De school is in beweging, is maatschappelijk betrokken en werkt toekomstgericht. Het Kennemer College is een school die leerlingen, met maatwerk, kansen wil bieden. We staan voor kwalitatief goed onderwijs in een uitdagend en veilig leer- en leefklimaat. De beide sectoren (vmbo/pro en havo/vwo) zijn uitstekend gehuisvest in gebouwen met een eigentijdse uitstraling en beschikken over moderne voorzieningen. Het Kennemer College is een aantrekkelijke werkgever, biedt coaching voor medewerkers en goede arbeidsvoorwaarden. Ook voor de medewerkers wil de school kansen bieden om zich verder te ontwikkelen. Van hen wordt verwacht dat zij zich met passie en betrokkenheid inzetten om waar te maken waar de school voor staat.

Vacature

Functietitel
Docenten Nederlands, eerste en tweedegraads 
Plaatsingsdatum
14-6-2018
Met ingang van
1 augustus 2018
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,28 fte
Aantal uren
32 lessen
Omschrijving

ONZE VRAAG
We zijn op zoek naar enthousiaste docenten Nederlands (eerste of tweedegraads).
In totaal voor 32 lessen.
Ingangsdatum: 1 augustus 2018.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads of 2e graads
Functie-eisen
JOUW PROFIEL
Je bent een authentieke en initiatiefrijke persoonlijkheid met hart voor kinderen. Je houding is onderzoekend en ondernemend. Je bent graag actief betrokken bij de ontwikkeling van de school. Samenwerken gaat je goed af.
Je hebt een visie op goed onderwijs en handelt daarnaar. Je bent vak(-didactisch) goed toegerust en op de hoogte van de ontwikkelingen. Leidinggeven in groepen doe je op een natuurlijke manier. Je bent eerste of tweedegraads bevoegd.
 
JE WERKOMGEVING
Wij streven naar een leeromgeving, waarin de leerlingen actief en zelfstandig aan het werk zijn. Dat vraagt om veiligheid en ook om uitdagingen. Wij bieden een dynamische werkomgeving; de school gaat de pedagogische en onderwijskundige uitdagingen aan. Op het Kennemer College H/V hebben docenten veel ruimte om zichzelf te ontplooien en bij te dragen aan de ontwikkeling van ons onderwijs.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Afhankelijk van ervaring
Arbeidsvoorwaarden
WIJ BIEDEN
Een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vast dienstverband.

INTERESSE?
Meer informatie over de school vind je op http://www.kennemercollege.nl. Telefonische inlichtingen kun je inwinnen bij de heer M. Bakker, telefoon: 0251-234150.


 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Je sollicitatiebrief met CV kun je vóór 9 juli 2018 onder vermelding van de vacaturenaam mailen naar: k.bol@kennemercollege.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.