Vacature Docent Dienstverlening & producten in Den Haag

Onderwijs

Over Diamant College

Naam school
Diamant College
Contactpersoon
Mevr. Helling
Plaats
Den Haag
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
lwoo, vmbo, mavo
Beschrijving
Het Diamant College is een veelkleurige school voor Talentontwikkeling voor Mavo, VMBO basis en kader. Daarnaast hebben wij ook Internationale Schakelklassen (ISK).

De school biedt een rijk geschakeerd programma van activiteiten aan binnen en buiten de lessen, zoals boksen, tennis, basketbal, voetbal, fotografie, robotica, breakdance en design. 

Vacature

Functietitel
Docent Dienstverlening & producten 
Plaatsingsdatum
13-6-2018
Soort vacature
Fulltime
FTE
0,8-1,0
Aantal uren
22-25
Omschrijving
Het Diamant College is een kleurrijke kleine school. Op het Diamant College wordt onderwijs aangeboden op de niveaus basis, kader en mavo en op het ISK.  De drie pijlers die het profiel van het Diamant College dragen zijn Talentontwikkeling, Uitstel van keuzes en Loopbaanbegeleiding. Het Diamant College heeft daarnaast een groot aanbod aan Brede School activiteiten waar leerlingen aan deel kunnen nemen. Het Diamantcollege is een groene, gezonde en veilige school.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads of Pabo
Functie-eisen
Wij zoeken voor het schooljaar 2018- 2019 een collega die enthousiast en met groot gevoel voor onze leerlingen onze vakgroep D & P komt versterken. Op onze school geven we talenturen waarin de focus ligt op de profieldelen -presenteren, promoten, verkopen-, organiseren van een activiteit en multimediaal werken.
In de keuzedelen kan je een bijdrage leveren aan:
- Geüniformeerde dienstverlening
- Facilitaire dienstverlening
- Voeding en Beweging
 
Wij zijn op zoek naar een ambitieuze docent D&P. We zoeken een collega die sterk is in klassenmanagement en didactiek, en een aantal jaren wil meebouwen aan onze school middels het door ontwikkelen van onderwijs samen met de vakcollega’s. Je kunt goed vakoverstijgend denken en werken en je bent sterk in het coachen van leerlingen. Het is mogelijk dat een mentoraat tot je takenpakket gaat behoren.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een tijdelijke vacature, met uitzicht op een vaste aanstelling.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Heb je zin in deze baan of een deel ervan? Neem dan direct contact op met de directeur van de school: Monique Helling, 06- 51215300 of stuur je brief met c.v. graag z.s.m. of uiterlijk 1 juli 2018 naar m.helling@diamantcollege.nl
 
 
Voor extra informative over de school bezoek onze website: http://www.diamantcollege.nl/
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.