Vacature Docent wiskunde/ziektevervanging in Bunschoten

Onderwijs

Over Oostwende College

Naam school
Oostwende College
Contactpersoon
Mevr. H. Nawijn
Plaats
Bunschoten
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo
Beschrijving
Het Oostwende College is een bewust christelijke middelbare school met 400 leerlingen en 50 personeelsleden. De bijbel en de waarden en normen uit de christelijke traditie zijn onze inspiratiebronnen. Het gegeven onderwijs voor vmbo basis, kader, mavo, havo en vwo is ondernemend, binnen een overzichtelijke, persoonlijke omgeving. 

Ondernemend
Ondernemend onderwijs is het aanleren van een ondernemende houding en ondernemend gedrag. Juist het aanleren van ondernemende vaardigheden als samenwerken, initiatief tonen en plannen brengt de leerling verder, binnen of buiten een ondernemende omgeving. Tijdens projecten komen de leerlingen in contact met het bedrijfsleven, de overheid en overige instanties buiten de school. De ondernemersgeest van het Oostwende College past bij de ondernemende standplaats van de school: Bunschoten-Spakenburg.  
 
Persoonlijk contact
Op het Oostwende College is het hard werken voor leerlingen, binnen een gezellige, warme sfeer. We hebben als leerlingen en docenten aandacht voor elkaar. Het Oostwende is een overzichtelijke school, waar je gekend wordt. Persoonlijk contact staat centraal.

Vacature

Functietitel
Docent wiskunde/ziektevervanging 
Plaatsingsdatum
13-6-2018
Met ingang van
1 augustus 2018
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0.8
Aantal uren
ong. 20
Omschrijving
Profiel
Het Oostwende College is een christelijke school met 400 leerlingen en 50 personeelsleden die midden in de gemeenschap Bunschoten-Spakenburg staat. Het Oostwende College is een overzichtelijke en persoonlijke school die staat voor ondernemend onderwijs. Het gaat hierbij om een ondernemende houding die kenmerkend is voor de hele school. Op basis van onze christelijke waarden willen we ondernemend gedrag stimuleren. Dit impliceert respect voor de ander. De school heeft een breed onderwijsaanbod en een goede mix van binnen- en buitenschools leren. Inmiddels is een levendige verbinding ontstaan tussen bedrijven, instellingen en het Oostwende College.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Wie zoeken wij?
 Je beschikt (binnenkort) over een tweedegraads lesbevoegdheid wiskunde.
 Je bent in staat om in teamverband vorm te geven aan onze onderwijs- en vormingsdoelen.
 Naast bekwaamheid in het vakgebied, ben je competent in reflectie en ontwikkeling en in het samenwerken met collega’s.
 Je bent een stevige persoonlijkheid, kunt structuur aanbrengen, bent flexibel, en kunt een goede verbinding met de leerlingen tot        stand brengen.
 Je bent ondernemend en kunt relativeren.
 Wij vragen van jou als kandidaat dat je de identiteit van onze school kunt onderschrijven. 
    Wonend binnen een straal van 50 kilometer.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij?
 Een uitdagende functie waar ruimte is voor eigen initiatief.
 De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.
 Een prettige werksfeer in een kleinschalige omgeving en een collegiaal team.
 Op deze functie is de CAO-VO van toepassing. Inschaling is afhankelijk van je huidige inschaling en relevante werkervaring.
 Het betreft een ziektevervanging.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Meer informatie en solliciteren?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Henk Koelewijn (vestigingsdirecteur Oostwende College), tel. 033 – 299 74 00. Of kijk op oostwende.nl of meerwegen.nl (overkoepelende scholengroep). Jouw motivatiebrief en CV ontvangen wij graag uiterlijk 1 juli gericht aan de directeur, de heer H. Koelewijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.