Vacature Leraar in Opleiding (LIO) stagiaire in Zeist

Onderwijs

Over De Breul

Naam school
De Breul
Contactpersoon
Mevr. Janine Kelderman
Plaats
Zeist
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
mavo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Katholieke Scholengemeenschap De Breul in Zeist is een school voor mavo, havo, atheneum en gymnasium met circa 1650 leerlingen en 160 personeelsleden. Een school met een prettig leer- en werkklimaat, met veel aandacht voor onderwijsontwikkeling, leerlingbegeleiding en personeelsbeleid. Leerlingen, ouders en medewerkers zijn actief bij de school betrokken.
De school is voortdurend bezig om didactische werkvormen te ontwikkelen waarbij de leerlingen actief, zelfstandig en met plezier kunnen werken.

Vanuit het motto “wederzijds vertrouwen” proberen wij onze pedagogische doelen te realiseren waarbij wij zowel in onze begeleiding, als in onze didactiek ruimte aan de leerlingen willen geven voor de eigen ontwikkeling, maar ook -waar nodig-  structuur bieden, omdat leerlingen nu eenmaal verschillend leren en leven. Wij zijn gesitueerd op een prettige locatie en wij hebben gunstige arbeidsvoorwaarden.

De Breul heeft een rijke traditie van buitenlesactiviteiten. De school ligt in een mooie, bosrijke omgeving en is gehuisvest in een goed geoutilleerd gebouw dat op ongeveer 10 minuten loopafstand ligt van het NS station Driebergen-Zeist. Diverse buslijnen stoppen bij de ingang van de school. De Breul behoort tot de Utrechtse Universitaire praktijkscholen.

Wil je werken in het midden van het land, in een groene omgeving, goed bereikbaar met auto en OV?        

Vacature

Functietitel
Leraar in Opleiding (LIO) stagiaire 
Plaatsingsdatum
13-6-2018
Met ingang van
01-08-2018
Soort vacature
Parttime
FTE
0,5
Aantal uren
10
Omschrijving
Voor schooljaar 2018 – 2019 zijn wij op zoek naar een Leraar in Opleiding (LIO) stagiaire voor het vak:

Nederlands  0,5 fte   
     

Kijk voor meer informatie op www.de-breul.nl
 
Uw sollicitatie kunt u uiterlijk 25 juni 2018 (per e-mail) richten aan Janine Kelderman, medewerker HRM, via: vacature@de-breul.nl

 
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
Leraar in opleiding
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.